25 octombrie 2009

See you later, al(e)gator !




"Crazy, man ! Crazy !"

Adunătura "Grivco" începe să se trezească după șnapsul de Sibiu - varianta Johannis începe să scadă rapid la bursa electorală - așa că se reorientează către premierul... Geoană. O spune Patriciu la Vântu TV, recent.

Numai că, pentru a lua în serios propunerea, trebuie să fie îndeplinite două condiții prealabile:

- la Cotroceni să fie alt președinte decăt Traian Băsescu ( pur S.F.) !

- dar și decât... Mircea Geoană. 

Altfel, dacă trântesc la vot cabinetul Croitoru (o vor face, este parte din show), mai este o strigare, DUPĂ alegerile prezidențiale (tocmai a spus-o azi Elena Udrea). 

A doua listă va trece, cu siguranță, nu vor risca o dizolvare a parlamentului anul acesta, vor organiza ambuscada contra guvernului minoritar PDL pe vârf de criză, prin primăvară. Că le e frică tare de aligatori, ăăă...alegători. 

Așa că ne vedem la anul, mey...

11 comentarii :

Anonim spunea...

lumea spune multe prostii la un snaps...chestie e ca prostimea crede aceste prostii...dinu paturica se pregateste sa ii ia locul hoitului politic de ilici...conu' dinu ar vrea sa fie papusarul din umbra pt urmatorii 20 de ani dupa ce crapa ilici....

Riddick spunea...

Se pare că asta este intenția reală, direct omul Gazpromului, ce să se mai încurce cu trepăduși. Da-s alegătorii ăștia , ce dracu' să faci ?!

Anonim spunea...

In turul doi vor ajunge Presedinte
le si Primarele.Daca castiga Prima
rele Premier va fi Dl Geoana si va
lua amploare alianta 322 avand in spate pe ILICI si ciuma rosie.Daca
castiga Presedintele Premier ar fi ideal sa fie tot Dl Boc si sa continue reforma si modernizarea
Romaniei.

Riddick spunea...

Nu cred că Oprescu intră în turul doi, iar dacă prin absurd ar ajunge preşedinte, Năstase ar fi cel desemnat.

Despina spunea...

Pare destul de logic si credibilce spui tu.
Nu vor risca sa intre in anticipate.
Dar, oricum daca se voteaza unicameralul trebuie facute alegeri,nu-i asa?

Riddick spunea...

Nu este legat direct referendumul de alegeri. Vor face show, respingând toti miniştrii la comisii, vor căuta tergiversarea procedurilor. Nu mi-e clar ce se va întâmpla cu ministerele cu statut interimar după 45 de zile (cele care aui fost la PSD).

dramoleta spunea...

In eventualitatea unor anticipate, PD-L nu mai ia nici 8%.

Riddick spunea...

Mai pune 50% şi obţii scorul real pentru penelé. ;-)

Despina spunea...

:) :) :)

CRadu25 spunea...

Vezi tu, @Riddick, partea proasta e ca tu chiar crezi ceea ce spui. Tie chiar ti se pare ca ceea ce face Basescu este OK si de bun augur. N-am nimic cu convingerile tale, dar nu poate sa nu ma dezamageasca naivitatea. Asa cum ma dezamagesc si elucubratiile "protejatilor" mei, liberalii, in frunte cu stimabilul Crin :(.

Riddick spunea...

În niciun caz naivitate, la mine. Elucubraţiile au devenit deja insuportabile.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: