22 octombrie 2009

Se putea să tacă tonomatele ?!




Nici nu s-a încheiat vizita vicepreşedintelui Joe Biden în România, că au început diversiunile media. 

Adică, Administraţia Obama nu numai că n-ar fi bucuroasă să colaboreze cu actualul guvern şi actualul preşedinte, dar mai mult, nu ar dori un nou mandat pentru Traian Băsescu. Chiar a fost întrebat direct Joe Biden, şi a dat şi răspunsul.

Mircea Geoană şi implicit PSD se erijează într-un fel de mesageri între România şi Administraţia Obama, dorind să propage în imaginarul public ideea că sunt "aleşii" Noului Licurici. Jalnici.

Zilele trecute, un activist sorosian lansa pe site-ul de fumigene Inpolitics gulguta că Partidul Popular European (familie politică din care face parte şi PD-L), ar fi "şocat" de atitudinea preşedintelui Traian Băsescu faţă de parlament. Blogurile şi media anti-Băsescu au preluat rapid "ştirea". 

Ori, PPE a emis un comunicat  care arată exact contrariul : [...] "PPE îşi declară sprijinul pentru candidatura domnului Traian Băsescu la un nou mandat de preşedinte al României. Admiterea României în Uniunea Europeană a avut loc în timpul mandatului şi cu contribuţia directă a preşedintelui Traian Băsescu".

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: