05 mai 2021

"Schema"

Sorin Simion Meici

Unii români sunt atât de proști. Chiar dacă le desenezi, ei nu pricep.
În listele electorale ale Autorității Electorale Permanente sunt înscriși peste 18 milioane de români. Cu drept de vot. Adică, cei care au împlinit 18 ani.
 
Acum urmează distracția. Pentru vaccinare, populația eligibilă este de 16 milioane. Persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Având în vedere că într-un an se nasc în jur de 250 de mii de persoane, avem cam 15,5 milioane de adulți.
 
Acum pricepeți cum stă treaba la alegeri.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1412818125726646&id=100009954168077

"Poza" cu cifrele - aici.

- - - - - - -

"Schema":

Totalul Fals, Baza Fraudei Electorale (TF/BFE) = 18 milioane-şi-ceva "cu drept de vot" (>18 ani) - "cifre oficiale"

Totalul Fals-Real, Invocat Pentru Vaccinare (TF-R/IPV) = 16 milioane-şi-ceva "eligibili" (>16 ani) - "cifre oficiale"

DAR

În TF-R/IPV intră şi cei de 16-şi-ceva, 17, 17-şi-ceva. Adică cei până în vârsta de 18 ani dar mai mari de 16 ani.

Adică dacă ar fi date reale ar trebui ca TF-R/IPV să fie mai mare decât TF/BFE. Fiindcă se adaugă şi "cei din intervalul 16-18".

Şi vedem că... NU este! (hai, haştagilor! let's see how you'll try to spin this)

Peste 2 milioane de voturi fictive sunt ţinute la cutie, pentru manevre. Este ENORM, un potenţial de fraudă de 11-12%. Şi asta "pe o proiecţie" de participare de 100%, mergând spre dublu (~20-25%) la o participare mai realistă, de 40-60%. #BananaRepublic

Iar la anul, cică, ar fi recensământ general (trebuia să fie în 2021 dar... "s-a amânat din cauza pandemiei"). Să ne aşteptăm măcar atunci la necesare clarificări? Ha...

2 comentarii :

Anonim spunea...

Spune dl. Meici : "Unii români sunt atât de proști. Chiar dacă le desenezi, ei nu pricep " L-asi contrazice caci , incepand cu 1990 si continuand cu 2007 populatia Romaniei , populatie eligibila sau nu , s-a diminuat drastic fie din cauza " sporului natural "apropiat de 0 caci , cine dracu-i atat de nebun incat sa mai procreeze in tara asta de rahat { adica sa se gandeasca la viitor } , fie din cauza deceselor la fel de naturale adica ...cam toti au plecat la dracu .Ca la AEP sant niste cifre iar la INS altele...asta s e numeste STRATEGIE adica , ai minti pe toti eventual si pe tine autoritate caci , daca tu poti crede astfel de aiureli lnsate in piatza , sigur le vor crede si altii . SIngura data cand AEP sau INS n-au avut nevoie de cifre reale a fost in Mai 1990 insa , aia a fost si ... odata vede nashul "aia " a finei !La anul , cand este asteptata o alta recenzare a populatiei ...asta va insemna o pierdere imensa caci , Romania { asa cum bine sti si dumneata }va cam pierde din banii de la UE...nu ca pe liderii ei i-ar interesa asta intr-atat incat sa nu poate dormi noaptea . I-au pierdut din cauza ... PE-SE-DE insa , pana atunci vor tine la saltea poate , patru milioane de voturi fictive caci nu se stie cand vor folosii !Vorba lui Dandanache : " LA UN CAZ...PAC LA RASBOIU" !Dl. Meici , nu-i ala care facea mai nu stiu cand niste dezvaluiri privindu-l pe Nicolae Robu fostul primar al Timisoarei ? Nu l-am putut suferii pe Robu { la fel ca si pe BOC } in viata mea insa, sa vi si sa dai duma din pozitia in care-ai fost unul dintre apropiatii astuia { " gurile rele " spun ca , erau ceva mai apropiati decat lasau ei sa se inteleaga } , tot lichelism , tot mancatorie de kakat se numeste fara suparare .

Riddick spunea...

Diminuare, clar este, dar la AEP "a îngheţat" numărătoarea.

Nu ştiu de Meici nimic, acum "l-am găsit", preluat de alţii pe Facebook.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: