11 aprilie 2013

"Desigur, UE nu fură, ci urgiseşte"


Susținătorii unui proiect politic (euro) recurg la jaful proprietății private spre a mai câștiga niște timp.

"... of Cyprus"

Domnul Vasilescu nu dă atenţie "amănuntului".
     Dar, confiscarea este o silnicie.
     Folosesc termenul "silnicie", pentru că măsura este luată sub oblăduirea Uniunii Europene; însă, dacă măsura ar fi fost adoptată privat, atunci n-ar fi decât un furt abject (desigur, UE nu fură, ci urgiseşte, deşi, astfel, îşi uşurează sarcina finanţării Ciprului, cu scopul să menţină integritatea Zonei Euro).
     Prin urmare, chiar dacă depunătorii la "of Cyprus" ar fi citit contractul şi pe dungă, n-ar fi putut fi preveniţi că, în caz de faliment, îşi pierd dreptul la banii lor.
     Da, îţi pierzi banii, dar nu şi dreptul la ei.
     În mod normal, ăsta ar fi caz de poliţie.

5 comentarii :

Riddick spunea...

Comentarii pe Facebook:

- Macar la comunistii "pe fatza", banii ar fi fost nationalizati, adica ar fi intrat in proprietatea publica.

- Good point ! Sunt privați mai cu moț, și privați "prejudiciabili".

Gogu spunea...

Urgiseste pe cel/cea care se lasa urgisit(a).
Esti masochist, ia d'aci !
Asa cum sint Romanii !
Ca, sa nu-mi spuna mie cineva cum ca Romanii sint atit de ''ieuropeni'' incit il lasa pe Ponta-Naum sa execute orbeste ordinele de la penibila poarta, mai abitir ca pe vremea lui Boc, pe spinarea colectiva !
Norocul e ca aceasta constructie e atit de inepta, de handicapata si de contra naturii, incit va imploda cit de curind; desigur ca, pina atunci, unii ar putea sa dispara de pe harta, cea mai vulnerabila fiind masochista Romanie, in curind regionalizabila !!!
Amin !

Riddick spunea...

Lumea e pasivă deocamdată, dar am discutat cu destui și cam pricep detaliile. Și se-ntreabă "când ne-om urni ?"

Gogu spunea...

Doamne , prietene !
Cine sa se urneasca ? NOI ?
Pai noi am rabdat de foame si lipsuri CRUNTE 10(zece) ani si nu ne-am miscat.
Faceau disidenta cei pe care ii injura acum toata societate, fiindca stiau tot ce misca si cum era sabotat Statul Roman; tot ei ii scoteau in deplasari externe pe ''intelectuali'', doar-doar vor discuta cu cine trebuie sa se intimple ceva !
Si nu se intimpla !
Daca nu era valul '89 acum ne conducea Nicusor.
Sa ne rugam la Dumnezeu sa se ridice grecii(ajutati sau neajutati de rusi, prietenii lor traditionali), sa se ridice ungurii(care au singe veritabil de luptatori ), spaniolii, italienii etc. fiindca noi nu mai sintem !
In Romania nu se vor ridica decit alogenii care-si zic Romani si cauta cu osirdie ''criminali'' comunisti care au 80 - 90 de ani !
Dar sicriminalii astia sint Romani, nu alogeni dintre cei care conduceau Tara in anii ciumei rosii aduse de peste Ocean si sadita in Rusia, apoi in jumatate din Lume !
Doamne ce blestem !!!
A propos! L-ai auzit aseara pe Bodan Chireac spunind ca ''stati linistiti ca regionalizarea nu se va face '' ? Daca ''buzatul'' zice asta stie el ce stie !

Riddick spunea...

Nu se ştie cât de alogeni sau de neaoşi ar fi cei 35 pentru care se cere anchetă, dar mi se pare o mascaradă, o distragere de la alte chestiuni. Până la o condamnare definitivă, câţi dintre ei vor mai fi în viaţă ? Pe Pleşiţă nu l-a întrebat nimeni de sănătate cât a mai trăit (doar un exemplu).

Se pare că regionalizarea "trebuie" făcută cu desfiinţarea judeţelor, dar asta n-ar trece niciodată de un referendum corect. Tot la varianta Băsescu-UE cred că se va recurge, numirea regiunilor tot "judeţe", apoi comasarea judeţelor în regiuni (adică modificarea doar a legii administraţiei publice locale, nu a Constituţiei). Dar asta, după spargerea USL. Din păcate, pare o variantă imparabilă, dar o altă majoritate ar putea reface judeţele, mergând invers.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: