07 iulie 2012

PnL, preluat provizoriu de un trepăduș al intereselor lui Soros (Chițoiu)


Mafia PnL se gudură pe langă George Soros

Deşi în programul de guvernare, prezentat de Victor Ponta, în faţa Parlamentului României, la sedinţa de învestire a guvernului, se menţionează, clar, respingerea Proiectului Roşia Montană, ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu (PNL), aflat pe 1 iunie chiar la Roşia Montană, devine un alt lobbyst al afacerii patronate de George Soros. Numitul Chiţoiu le-a spus locuitorilor din Roşia Montană că e convins că exploatarea va demara în acest an. Surse din Serviciile Secrete ne-au dezvăluit că declaraţia nu este o simplă afirmaţie electorală. Concret, gaşca din PNL, din care face parte figurantul Chiţoiu, patronată de Dan Radu Ruşanu, îşi aranjează, pentru sfîrşitul lunii iunie, o întrevedere, la Londra, cu George Soros.

Boc a uitat să finalizeze creșterea redevențelor, USL mai studiază problema, nu are timp acum de ea

Încălcarea legii, în văzul tuturor. A fost sau nu votul din Parlament secret ?

Oficial, votul prin care parlamentarii au decis vineri suspendarea din functie a  lui Traian Basescu a fost "vot secret cu bile". Toata lumea a vazut insa la televizor ca acest vot nu a fost nici pe departe secret. Deputatii si senatorii au primit doua bile, una de culoare alba si una de culoare neagra, pe care le-au introdus in doua urne. Votul "pentru" a fost considerat cel in care se introduceau bilele în urnele corespunzatoare din punct de vedere al culorii. Oamenii au putut insa urmari vineri seara, in direct, la televiziuni, ca votul nu a fost nici pe departe secret. Culmea este ca mai multi parlamentari, din ambele tabere, s-au postat la nici un metru de urne si au urmarit mare cu atentie ca nu cumva colegii lor sa tradeze.

Adevărata miză a suspendării președintelui Traian Băsescu

Nu gratierea lui Nastase este miezul suspendarii, ci nejudecarea lui Dan Voiculescu. Daca va fi eliberat, Nastase ar fi un ‘beneficiar indirect’ al suspendarii lui Basescu. Se prea poate ca acest lucru sa nu aiba loc, tocmai ca USL sa arate ca procedeaza corect. Dar acest lucru conteaza prea putin. Miza reala este Dan Voiculescu.

Tăriceanu divulgă linia - România să nu fie condusă de lideri legitimi, ci de lachei

"Va fi sfârșitul ceaușismului, al ideologiei prezidențialismului, obsesiilor unui om care se considera șeful statului situat deasupra legii. Va fi sfârșitul ideii de comandant suprem".

Comisiei Europene "i se pare că"

"Comisia Europeană își exprimă îngrijorarea cu privire la ultimele evoluții din România, în special față de acele acțiuni care par a avea drept consecință reducerea atribuțiilor unor instituții independente precum Curtea Constituțională".

Liderul socialiștilor europeni: Până acum nu am observat o încălcare a legilor UE şi prin urmare nu am considerat că este nevoie să luăm măsuri.

I-aș cam da dreptate în privința normalității UE, a se vedea cum a trecut Tratatul de la Lisabona, împotriva voinței exprimate la referendumuri naționale.

Încă o făcătură PPEistă. Alianța Civică 2.0

Dacă-i ziceau numai "de dreapta", nu "de centru-dreapta", tușeau...
Scopul Iniţiativei Civice de Centru Dreapta este acela de a se constitui într-o platformă flexibilă a societăţii civile în baza căreia sunt aşteptaţi să se exprime toţi cetăţenii ale căror valori şi principii despre societate, economie şi viaţă politică sunt apropiate dreptei europene.

Dinastiei Duda i se pune săptămânal la dispoziție o oră de propagandă - prin TVR

Insolvența USL de la Hidroelectrica subminează toată industria energetică

Statul român cumpără curent electric de la Dan Voiculescu

Bulgaria: Energia verde şi interesele financiare din spate

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: