11 aprilie 2011

NU armele omoară oameni, oamenii omoară oameni !



"You cannot invade the mainland United States. There would be a rifle behind every blade of grass".
Fleet Admiral Isoroku Yamamoto

Incidentul din Olanda, în care un psihopat a împuşcat mai multe persoane şi apoi s-a sinucis, dă apă la moară activiştilor anti-guns. Ia să fi avut măcar unul-doi de pe lângă dement o armă, purtată legal... Oare bilanţul nu ar fi fost mai favorabil cetăţenilor normali?

Dar, nu. La fel ca în SUA, unde regimul antiamerican Obama încearcă să limiteze şi chiar să desfiinţeze dreptul cetăţenilor la autoapărare prin arme de foc (The 2nd Ammendment), la fel procedează şi €uropsihopaţii, fiindcă se aşteaptă (ştiindu-se cu musca pe căciulă) la o ripostă binemeritată.  



Alex Jones: "De fiecare dată în istorie, sclavii erau dezarmaţi"


Un masacru deschide dezbaterea asupra portului de arme

De Volkskrant, 11 aprilie 2011

"Alphen în doliu după o baie de sânge”, titrează De Volksrant. Pe 9 aprilie, un bărbat de 24 de ani a tras în mulţime într-un centru comercial din Alphen aan de Rijn, în sudul Amsterdamului, ucigând 6 persoane şi rănind alte 17 înainte de a se sinucide. Trăgătorul, care era membru al unui club de tir, dispunea de mai multe permise de port de armă dar nu şi pentru arma automatică pe care a utilizat-o. “Regulamentele cluburilor de tir şi cele pentru deţinerea de arme sunt suficient de ferme în Olanda?”, se întreabă Trouw. Motivul acestui act rămâne necunoscut. Trăgătorul avea “un trecut psihiatric şi era în mod clar tipul sinucigaşului”, notează De Volkskrant, dar va trebui “să se ia în calcul posibilitatea ca acest act de cruzime să rămână inexplicabil”.


>>  Don't Shoot Yourself in the Foot - Comments on Gun Control

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: