11 noiembrie 2010

"Putin Out of Bulgaria"



Activişti pentru drepturile omului şi ecologişti bulgari vor să organizeze un protest sâmbătă, când este anunţată o vizită oficială în Bulgaria a prim-ministrului Vladimir Putin, sub motto-ul "Putin afară din Bulgaria".

Ei fac apel pentru participarea "tuturor celor care vor o Bulgarie independentă de Rusia lui Putin".

5 comentarii :

niku_elektriku spunea...

haoleo, minca'tzi'as, ca mai bine ar veni la noi, ca l'ar intimpina lumea cu batai...
de flori
la shushea
din sediu intact

Riddick spunea...

Ecologiştii noştri sunt diferiţi de cei bulgari... :)

Crystal Clear spunea...

Tocmai ma gandeam pe drum ca ecologistii bulgari au marele merit de a fi inteles ca Putin este toxic pentru Terra :)

In rest probabil ca au mintea rasucita de Soros... ca toti ecologistii, inclusiv Green Peace care considera ca ramele sunt mai folositoare Pamantului decat oamenii...

Riddick spunea...

Există şi ecologişti normali:

http://www.cfact.org/

http://www.cfact.org/s.asp?tag=climate%20depot

Crystal Clear spunea...

Da, mersi mi-am adus aminte ai pus pe NR ceva postari cu "ecologistii normali"

Imi creste inima cand mai vad ceva normal in jurul meu !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: