03 septembrie 2010

Valeriu Stoica: Greşeli ale PDL 2009-2010


4 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Prezenta lui SV anuleaza tot discursul...

Riddick spunea...

Deh...

Uită VS să spună despre greşeala din 1999 - fuziunea PNL/APR (Meleşcanu).

Crystal Clear spunea...

Da, m-am tot gandit la ceea ce spune VS in clipul de mai sus .
Ideea este ca in toata aceasta perioada si dansul a fost tot in PDL si n-a facut nimic pentru imbunatatirea guvernarii.Nu l-a oprit nimeni sa vina cu propuneri constructive. Ca urmare n-are nici un drept sa critice ceva la care putea particicipa .
Nu i s-a auzit vocea decat intr-o sungura directie : de a face un partid mare " de dreapta" .
Luand la bani marunti si analizand realitatea se poate constata ca VS a activat pentru acest fel de partid militand pentru:
-unirea neconditionata cu PPE
-raspandirea ideologiei populare care inseamna : economie SOCIALA de piata ( care include si doctrina crestin democrata si de stanga )

Dreapta pe care o gasesti in "Reconstructia Dreptei" este cu totul diferita de ideologia populara care este clar de STANGA.

Problema care se pune este ca teoria este minunata ,dar practica ne omoara.
Cum se numeste compotamentul cand una spui si alta faci ?

Fariseism ????

Si pe banii cui?
A unor ONG-uri straine care-i sustin pe Johannis ????

Putem spune in acest caz ca scopul scuza mijloacele ?
Nu, pentru ca se vad rezultatele.

Pa-the-tic !

Riddick spunea...

PSD a început lupta de imagine contra PDL la începutul lui februarie.

Stoica este un liberal care nu poate fi conservator.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: