03 septembrie 2010

"Punctul de inflexiune în discuţia din interiorul PDL a fost dacă putem continua cu Emil Boc sau nu"


...ne spune printre altele Cotoi, în România liberă.

Pâi atunci înseamnă că cineva se pregăteşte să preia mai întâi guvernul, apoi PDL.

CINE ? Că nu îmi închipui că s-a discutat debarcarea fără a se menţiona alternativa.

5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Eram sigura ca nu se potolesc.Merg inainte pe distrugere.

Probabil a vor s-o puna PM pe MM iar apoi sa preia PDL

Riddick spunea...

Haios.

Anonim spunea...

Pentru mine, fraza în care Voinescu spune că "Parlamentarii PDL au decis să mergem înainte cu Emil Boc şi eu nu-mi aduc aminte ca preşedintele Băsescu să se fi pronunţat în acest sens” este modelul de prostie antologică rostită cu seninătate de unul care se pretinde de democrat. Voinescu nu a aflat că Băsescu este preşedintele României şi nu al PDL? Numai un idiot poate rosti cu atâta seninătate ideea după care membri partidului de guvernământ, oricare ar fi fost el, ar fi trebuit să asculte orbeşte de preşedintele statului. E dus cu pluta copilaşul ăsta şi nu are nimic comun cu democraţia politică. De altfel, preşedintele Băsescu a spus în termeni clari că, dacă ar fi fost el preşedintele PDL, ”sectanţii” ar fi zburat cu toţii din partid. Voinescu nu construieşte şi nu urmăreşte un proiect politic, el are obiectivul să penetreze structura de decizie a partidului şi să demoleze construcţia politică a acestuia.

Riddick spunea...

Da, am citit şi eu acel pasaj şi am avut impresia că a vrut să fie ambiguu intenţionat. Jenant efortul de a se plasa în rândul "purtătorilor de cuvânt prezidenţiali".

Perfect de acord cu concluzia ta de final.

Crystal Clear spunea...

Astia trebuie luati la bani marunti si demolati logic.

Fraza cu fraza.
Se prefac ca sunt intelectiali eruditi,dar totul nu este decat spoiala.

Panarame


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: