03 octombrie 2009

Ştim deja - al doilea mandat !



9 comentarii :

dramoleta spunea...

Pe care nu-l va termina in picioare! :))))))

Riddick spunea...

Aaaaa, dorinţa ori premoniţie ? ;-)

Va fi muncă grea, nu este o poziţie decorativă, a la Milică. Altfel, mai bâjbâim cu Antonescu sau Geoană, dacă ne mulţumim cu puţin.

niku_elektriku spunea...

vad ca base reuseste sa iste, in continuare, (re)sentimente puternice...
asa ziceam si io despre ilici, dupa ce in 90 il votasem, stind la coada, ca nu moare in patu' lui, dupa al doilea mandat.
se vede ca marinaru' chior a omorit atita lume, incit merita sa'l urasca lilik, dramoleta, roxanica, cele care'i adora acu' pe protejatzii lu' taica iliescu, parintele intzelept al natziunii, cel care rivneste sa ne'ngroape el pi tatzi !

Anonim spunea...

@ TOTI PRIETENII

L-AM LANSAT SI NOI PE BASESCU!!!!!!!!!!!!

priviti AICI la rubrica EVENIMENT.

http://horiadamian.com/

+HORIA DAMIAN & TRAIAN BASESCU - AVIONUL si INCEPUTUL POVESTII= VAPORUL INCARCAT pentru CROAZIERA spre MODERNIZAREA ROMANIEI+

Riddick spunea...

@niku_elektriku : L-am descifrat pe Ilici pe 13 ianuarie 1990, după ce l-am auzit pe Brucan la radio că FSN intră în alegeri ca partid.

Dintre cele trei fete, doar roxănica scrie la blog la Iliescu, celelalte două sunt altfel.


@Anonim : Mulţumesc mult, este interesant link-ul.

Anonim spunea...

Toate coalitile au avut o finalita
te jalnica.Acum e momentul ca PDL
sa inceapa scimbarea la fata a ROMA
NIEI.Trebuie facute schimbari majo
re pentru ca timp de 20 de ani am
decazut enorm.Am avut parte de o democratie ce s-a nascut stramb sus
tinuta de oameni la fel.Avem bogatii
imense dar vor trebui puse LEGAL
si in folosul statului

Riddick spunea...

Ar trebui guvernări monocolore, dacă nu pentru eficienţă şi coerenţă, măcar ca să se ştie cine ce a facut, sa nu dea unul pe altul vina.

Poţi scrie fară să începi rând nou, blogul permite rândului lăţimea ferestrei (o poţi mări orizontal şi vertical cu mouse-ul, dacă dai click chiar pe margine, ţii apăsat şi mişti mouse-ul

dramoleta spunea...

@niku

1.Eu nu l-am votat pe Basescu.
2.Nici nu-l urasc. Ma pricep foarte bine la oameni, atata tot.

niku_elektriku spunea...

@Riddick
io l'am votat pe ilici pe 20 mai, dupa ce in decemvrie '89 refuzasem sa ma faca astia "membru", pcr, cu efectele de rigoare, incepusera deja sa devina foarte nervosi, da' a prins la mine chestia cu "salvarea tzarisoarii", ce m'a tzinut pina'n dimineatza aia de 14 iunie, cu minerii trimesi sa planteza panselutze. ce'i mai tragic e ca acum, peste timp, nici nu aveam atunci cu cin' sa votez...
s'a vazut ce tip de catindatzi reprezentau si opozitzia acelui timp.

@dramoleta (Riddick zice c'ai fi fimee)
roaga'te, la cine vrei tu, ca in cazu' lu' basescu sa te fi inselat...

si, nu, chiar nu se vede ca nu l'ai uri !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: