24 septembrie 2009

Reforma sistemului politic




Impostorii pierd din nou, pre limba lor !






Băsescu pune în discuție publică mascarada democrației românești, propunând un referendum asupra parlamentului unicameral, în ziua alegerilor prezidențiale.

Degringolada tonomatelor și a clicii care controlează de 20 de ani parlamentul arată clar cât de justificat este demersul președintelui.
Este momentul ca cetățenii să preia statul de la clica stângisto-globalistă colorată, la derută, în social-democrați, liberali, pășuniști sau monarhiști.

ESTE AVERTISMENTUL FINAL: CĂRAȚI-VĂ, JIGODIILOR !

14 comentarii :

CRadu25 spunea...

@Riddick: Ai rabdare sa citesti de ce initiativa asta (de altmiteri partial OK - reducerea numarului de parlamentari) este un joc de imagine si atat?
http://politica-vs-ratiune.blogspot.com/2009/09/presedintele-jucator-si-parlamentul.html

Riddick spunea...

Intru imediat să citesc. Hurra, ai "înviat" in online ! :)

dramoleta spunea...

Eu una nu am nimic impotriva unui referendum. Fie el organizat si in ziua alegerilor. Imi plac luptele dure, pe fata. Victoria e mult mai dulce!

Cand te referi la clica stangisto-globalistă colorata, te gandesti si la Basescu, nu?
Sper ca l-ai inclus si la capitolul "jigodiilor" care trebuie sa se care.

Riddick spunea...

Aoleu, tocmai vroiam să ma culc, şi-am mai aruncat un ochi la blog...;-)

Nu, mă gândesc la Kondyakov, la Clubul de la Bucureşti, unde a participat Ţapu' şi cu Doru Braia alături de fosilele PSD.

Sandu spunea...

Dar Basescu e clar o jigodie, cum spune Dramoleta, si un stangist populist. Cu sigurata trebuie scuipat din sistem pe 6 decembrie. :)

Riddick spunea...

Săndele...după cum vezi, aici, "la portocalii', este democrație, așa că apar și comentariile tembeluțe.

"Băse" este o țâră populist, dar SIGUR nu (mai) este stângist.

Ia zi, cin' ai vrea să fie prezident, ei ?! ;-)

AVP spunea...

Caricatura - sau ce-o fi - a lui Devis Grebu e intr-adevar totala, vba pretinului meu Constans... lollol

Riddick spunea...

Așa-i, AVP. Nu a apărut la mail comment-ul, l-am "eliberat" din tabloul de bord al blogului.

Despina spunea...

Riddik,
Sunt absolut impresionata de"bibliografia" ta ( sursele de informare)
Pentru ca eu nu prea am timp s-o citesc in fiecare zi, as avea o mare rugaminte : sa postezi atunci cand sunt interesante, cele mai importante linkuri dintr-o zi ,sa zicem, sau dintr-o perioada,intr-un loc vizibil la tine pe blog.

Pe mine ma intereseaza tot ce aduci tu de obicei.
Iar, daca si AVP este de acord, poate aduci unele linkuri interesante si pe blogul lui cel nou, din cand in cand.

Mersi frumos,in avans

Riddick spunea...

Să văd, dar cum cele trei coloane sunt numai link-uri, rămâne doar partea centrală. Voi mări ritmul postărilor, m-am cam lenevit.
Rămân de bază "trimiterile" pe care le voi face la blogurile-chat știute.

stely spunea...

Bau ! Pina la urma "tot raul spre bine" cu spargerea livezii portocalii..Ne cantonasem intr-un singur loc si ne cam pierdeam in mici suiete, care mai si degenerau in adevarte scandaluri.. ..Asa ca intra omul ,pune o postare la tema ,zice pa ,si pleaca..Asadar "vilvataia "incepe sa creasca ..Doamne ,ajuta !
Caricaura e bestiala ! Ii batem ! Hai ,Base"!

Riddick spunea...

Doamne, ajută ! Ne cam plafonasem, din păcate...

dramoleta spunea...

Cu mana pe umar, ca sa zic asa :)))

Riddick spunea...

:)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: