28 septembrie 2009

Keep smiling



Probabil există o explicaţie la următorul clip (presupunând că nu este trucaj):




La o recepţie la Metropolitan Museum of Art din New York, săptămâna trecută, unde a invitat demnitari străini prezenţi la Adunarea Generală ONU, Obama şi-a păstrat exact acelaşi zâmbet la 130 de fotografii. Clipul de 22 de secunde le-a comprimat, spre a fi mai vizibil acest fapt.


Fotografiile sunt de la contul flickr.com al Departamentului de Stat al SUA - link AICI.


Ipoteza unui trucaj poate fi contrazisă de umbrele care cad pe faţa lui Obama, datorită iluminării dinspre stânga cadrului, atunci când invitaţii de înălţimi diferite intră în cadru.

5 comentarii :

Anonim spunea...

E un zambet studiat de ani de zile Riddick. E un automatism ca si alegerea tonului cand tine un discurs. Tine de "defectul" profesional.

Riddick spunea...

După mid-term elections de la anul, nu va mai avea motive să zămbească.

Despina spunea...

Cat a mai exersat el zambetul asta!
Sper sa ai creptate cu mid-ter elections.
In ce luna vor fi?

Riddick spunea...

Cred că noiembrie, este luna electorală la americani, dar Michael Savage crede că vor interveni chiar evenimente provocate, gen "incendierea Reichstagului - 1933", care să justifice declararea legii marțiale. Ceva se coace.

Riddick spunea...

Linkuri la Savage:

http://www.infowars.com/michael-savage-weiner-predicts-a-reichstag-fire-like-event/

http://www.youtube.com/watch?v=7sU5hzx5gkI


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: