06 aprilie 2024

Bă, Teleormane, bă. Tu tot nu te-ai învăţat minte?!

Ce plm caută cu tine în cadru cârpa aia albastru-galben pusă cu rang egal lângă steagul naţional?

Ceee? "Ai găsit decoru' aşa când a început şedinţa MSR?!" Şi ce, ai avut târşă de comitetul de organizare, de n-ai dat de-a azvârlita cu cârpa aia pe băţ? Bă eşti prost?!

taa-re lozinca de pe perete - dar, FALSĂ:
 o contrazice chestia aia bicoloră din stânga (No. 2)

Haidi pa. Ai ajuns cel mult un balast, de nu chiar mai rău*. De la partidu' tău d'antan ("PSD-Dragnea"), speram cândva, ceva. GATA. Acum te dai c-ai vrea să faci "ceva", dar la relanti, cu oaste de strânsură, blabla. Ca alţi simulanţi care fac acelaşi lucru. Dacă vroiaţi ceva, v-aţi fi unit - PUMN.

-----
* Tătăiţă, joci conştient tiribomba, au ba? Da' prin 2013 când lătrai cu regionalizarea, o făceai conştient sau "impus"? Daaa, erai "în burta chitului" şi n-aveai variantă, îhî...

2 comentarii:

  1. 2017:pastila R (2) Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare... https://riddickro.blogspot.com/2017/03/my-angry-rants-2.html

    RăspundețiȘtergere
  2. 2019:

    Pavane pour une infante défunte

    Parafrazez titlul unei compoziţii a lui Ravel. Când mă pregăteam să votez prima dată PSD ("PSDragnea", mai exact), mi-a venit "inspiraţia" să stau acasă pe 26 mai. Aveam de multă vreme îndoieli că s-ar putea da pe brazda patriotică, iar declicul a fost la emisiunea de la Antena3 cu Dragnea în direct, când a evitat un răspuns clar la întrebarea dacă "mai merge" cu eurosocialiştii:

    - Îl susţineţi pe domnul Timmermans?

    - Dar dumnealui mai vrea? [zâmbeşte şmechereşte, şi "răspunde" prin altă întrebare"]

    - Îl susţineţi?

    - Dumnealui mai vrea? Suntem înghețați [PSD cu PES, Dragnea clipeşte şi se uită-n jos, îl încurcă întrebarea repetată, "n-a scăpat de prima dată"]. Păi nu au stabilit ei că suntem înghețați? Mă rog, doi-trei. Avem de gând să scoatem un scor bun la alegeri, să trimitem cât mai mulți europarlamentari din PSD la Bruxelles [în care grup? eurosocialist?!].
    Mai înainte a fost şi poziţia ambiguă faţă de referendumul iohannist, când PSD nu a cerut boicotarea, şi referendumul pro familie, neasumat de PSD. Deci, un partid care are îndoieli privind "efectul în mase" în urma susţinerii unor teme anti-sistem.

    Acum îmi este foarte clar - m-au pierdut definitiv de client sub acest nume şi sub această linie, voi vota (ipotetic) cu PSD doar într-un eventual tur doi cu un personaj gen Iohannis (Cioloş, Chioveşi...).

    https://riddickro.blogspot.com/2019/06/pavane-pour-une-infante-defunte.html

    RăspundețiȘtergere

Nu ştiu cum să spun, dar dacă ANUL ĂSTA nu vom putea rezolva situaţia prin alegeri, ne vor rezolva alţii. Pe repede-înainte. Şi vom ajunge exact acolo unde ne ducem cu gândul că "ăăă, s-ar putea, dar... de ce să fim noooi pesimişti?!"