10 aprilie 2024

IohAnus: We want you / We want you / We want you as a new recruit

IohAnus, după un ghiont primit de la Licurici:

"(Ăăăă...) În paralel, trebuie să intensificăm eforturile pentru a consolida rezerva de personal militar, pentru a revitaliza industria națională de apărare și pentru a moderniza infrastructura de transport."

Îhî. Staţi p-aci...


(iete-l p-ăla îmbrăcat în negru, cu mustăţiţiriac, şapcă, şi-n talente; trimitere clară la personajele lui Tom of Finland: "dig it")

"Ădvenciăr", ă?! Poate "la minus 2"... Cu râmele, maggots & all. Cool. VERY cool.

7 comentarii:

  1. Apart from personajul in black leather, songu' mai arată alte trei categorii care puteau pune botu' la vrăjeala lui Uncle Schmuel. Şi acum, şi back in the day. Rednecşii working class, cauboii şi minoritarii American-Indians (şi Latinos).

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi negrii - uitasem. Dar era "solistul", deh.

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi steagurile-alea "de semnalizare navă-navă". Multicolore, -nţelegeţi voi.

    RăspundețiȘtergere
  4. "În epoca tranzistorului, a codurilor binare, a saltului de frecvenţă şi a 'rafalei radio' / radioburst-ului, mai vii cu fanioane-semnal": hai c-aţi înţeles-o şi pe-asta. ;-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ambiguitate 101 la versuri:

    "Come on and join your fellow man" ("oficial")

    sau

    "Come on and enjoy your fellow man" (cum se /mai poate auzi)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, că e maindblouing şi trebuie să revin... Adică ăia ÎŞI BAT JOC CRUNT de Uncle Schmuel şi totuşi capătă platou de filmare pe o navă a US NAVY (USS Reasoner, FF-1063), masquerading it drept un fel de "apel de recrutare" (bruhaha!). Buni, preşedinţii ăştia gen Jimmy Carter (cel de atunci). Buuu-ni!

    RăspundețiȘtergere

Nu ştiu cum să spun, dar dacă ANUL ĂSTA nu vom putea rezolva situaţia prin alegeri, ne vor rezolva alţii. Pe repede-înainte. Şi vom ajunge exact acolo unde ne ducem cu gândul că "ăăă, s-ar putea, dar... de ce să fim noooi pesimişti?!"