11 martie 2024

Români din Ucraina, alungând cu topoarele trepăduşii lui Zelenski veniţi să ia cu arcanul soldaţi

Mi-ar plăcea să cred că pe-aproape or fi fost şi câţiva cu kalaşe. La o adică, dacă se-ngroşa gluma: brrrrrtttt! ("na, 'vă-n gură...").

Buuuun. Ăştia-mi plac, nu ăia daţi ca "eroi" (pe la BUCPRESS.eu, etc.), cu lumânări pe colivă şi cu băbuţe plânse alături. Veniţi Aduşi în cutii de la "războiul... lor". Unii, cică, voluntari. Altfel, nişte buni concurenţi pentru Darwin Awards.


Filtru în "nordul Bucovinei". Cel care se dă jos din Lada Niva chiar foloseşte un topor, urmat de al doilea (fiul său, recrutabil?). Şi cel de pe cal are topor. Soldaţii înarmaţi "din spate" par a nu interveni, deocamdată.

Un comentariu:

  1. Prea mulţi scheleţi UA acolo, minim şase (doi la drum, minim trei la barieră, plus "cameramanul"). N-ar fi stricat încercată o deratizare generală acolo, dacă cei trei (1+2 din maşină) ar fi avut ceva mai puţini inamici. Bam-bam. Şi plecau şi cu "ţevile" după ei. Probleme în plus, totuşi: camere suplimentare? ăla care filma, oare nu şi transmitea în timp real/live? "martorii" / şoferii ceilalţi...

    RăspundețiȘtergere

Nu ştiu cum să spun, dar dacă ANUL ĂSTA nu vom putea rezolva situaţia prin alegeri, ne vor rezolva alţii. Pe repede-înainte. Şi vom ajunge exact acolo unde ne ducem cu gândul că "ăăă, s-ar putea, dar... de ce să fim noooi pesimişti?!"