20 februarie 2020

Trei milioane de hectare "ascunse" (în acte, de zeci de ani) şi trei milioane de votanţi fictivi, inexistenţi fizicAparent, situaţia cu votanţii "în plus" ar surâde celor care n-ar vrea să vadă validarea referendumurilor regimului, dar eu unul încep să cred că pe fondul absenteismului masiv, sunt scoase din cutie ("electronic") acele milioane, şi "distribuite unde trebuie". Un argument în plus ar fi reducerea pragului de validare a referendumurilor de la 50% la 30%, măsură care demască strident falsul celor "18 milioane" de votanţi.

5 comentarii :

Anonim spunea...

Nu stiu cati dintre actualii parlamentari { escroci } pot fi , precum Spirache Necsulescu , mai ales daca acestia - spre deosebire de el - se ridica din saracie lucie astfel incat sa stie , dar mai ales SA NU UITE ce-nseamna sa sa te simti vulnerabil din toate partile . Sa te simti PARASIT , ABANDONAT de catre TOTI aceea ce in mod generic denumim STAT . Aia care-au plecat de-aci , n-au plecat deoarece le era dor de aventura , de adrelanalina sau pentru ca , pur si simplu doreau o schimbare in viata lor terna . Au plecat deoarece se saturasera de bataia de joc la care-au fost supusi de guvernantii din toate timpurile iar unii chiar au demonstrat ca , SE POATE ajunge la un trai civilizat in pofida tuturor piedicilor de orice fel adica , inclusiv dorul de casa lor , de parinti sau copii .Nu suntem , nu mai santem 20 de milioane aici in tara iar asta , o vede si-un orb aflat pe Marte . Un politician adevarat , un politician cat de cat cu mintea la el ar sti asta dar mai ales s-ar interesa in primul rand nu de cei care voteaza , de cei ce de fiecare data , vin morti copti la vot ci , de cei ce ABSENTEAZA DE LA ... CHESTIA ASTA . In alte tari { ma refer la alea civilizate cu adevarat } politicienii , macar dupa ce-au primit votul asi indreapta atentia { sau macar parte din ea } catre aceia ce-au absentat si nu si-au exprimat dorinta de-a sustine pe cineva care sa-l conduca . La noi insa , s-a impamantenit obiceiul sa se lipeasca acea eticheta : N-AI FOST SA VOTEZI... TACI ! Nu votantii ci intreg sistemul trebuie regandit iar niste alegeri la care s-au prezentat doar 40-50% din electorat n-ar trebui validate .Mi-aduca aminte ca , in urma cu ceva ani aparusera niste politicieni care clamau OBLIGATIVITATEA VOTULUI , asa cum stiau ei ca era in Grecia sau... Elvetia . Daca s-ar fi procedat astfel s-ar fi pierdut MILIOANE { adica guvernantii ar fi pierdut pleashca } de parai deoarece , intr-un fel se raporteaza atentia cuiva asupra unei tari c-o populatie de 20 de milioane si cu totul altfel la o tara cu o populatie de sub 16-17 milioane d e locuitori . De fapt , sti si dumneata asta iar dl. Dogaru a precizat-o in N ocazii . De unde mortiii ma-sii 18 milioane ? Pai de peste douazeci de ani tot atitia votanti exista in Romania ? N-a mai murit nimeni intre timp ca , de nascut... Macar pe timpul lui Ceasca se nasteau la comanda politica viitorii sclavi dar azi , s a fim seriosi . Repet : un politician adevarat si-ar indrepta atentia asupra alora care nu vor sa vina sa voteze { aia , asa ca mine care , in zi sfanta de votare , practica sexul oral } si-a motivelor si-ar si avea un program REAL , SERIOS despre cum sa diminueze o chestie d' asta ! PROGRAM SERIOS NU CONSTRANGEREA PRIN LEGI !!!Intrebare... RETORICA : exista astfel de politicieni in Romania ?

Anonim spunea...

Interesanta chestia de la DUDA ZILEI insa , dupa parerea mea , nu un guvern PSD ar putea sa-l puna la punct pe ambasadorul LICURICIULUI ci , doar un guvern in genul guvernului polonez , maghiar , eventual un guvern ... PUTIN . Altminteri astia nu se vor astampara . Iti amintesti ce scandal s-a produs la Moscova atunci cand { in urma cu vreo cativa ani } , USA si-a desemnat ambasadorul in persoana unuia ce , doar sustinea homoxesualitatea el saracu neavand nici in clin nici in maneca cu-asa ceva ? USA si-a revazut IMEDIAT numirea si-a si revenit imediat a supra acelei numiri caci , cine-i suficient de nebun incat sa n-ava ambasador la Moscova !? La Bucuresti am avut si gay ca ambasador si fosti dealeri de utilaje agricole si cu toate acestea , guvernele dambovitene TOATE , le-au lins popourile in loc se le dea diplomatic , macar un shut in ele ! Bravo Riddick pentru aceasta DUDA !

Riddick spunea...

Problema este că predomină tipologia "sluga cu nărav" adică ăla asuprit e putred deja, nu se opune.

Anonim spunea...

Te contrazic cu scuzele de rigoare onorate Riddick ! Nu-i asta problema ci , lipsa culturii de-a te informa si mai ales de-a gandii , de-a examina acea informatie , de-a o trece prin filtrul , nu a ceea ce este prezentat/oferit/promis , ci , prin filtrul logicii , prin filtrul unei gandir proprii . Macar prin filtrul unei gandiri de economie de... taraba , daca nu al unei gandiri economico-financiare dupa carte , ACEASTA-I ADEVARATA PROBLEMA . Cu cine se babardeste Crudutza sau cine-a caftit-o , cine-a fript-o pe ...Veveritza sau al cui copil este Buburuza si alte asemenea artificii , nu fac altceva decat sa-i prosteasca si mai mult pe cei prosti deja ! Problema cu-adevarat este , nu ca "slugile cu narav " sau care-ar fi , au dobandit la un moment dat naravuri proaste , ci faptul ca , sant fix acele slugi sau oameni cu suflete de sluga ce , nu doar c-au tupeul sa candideze ci si ca : SANT ALESI , asta-i problema !Intre timp " boborul suveran " , asi clateste ochii cu... artificiile televiziunilor iar "dupa " se intreaba , d e ce-i viata lor asa cum este iar unii dintre ei , mai si emigreaza . Altii raman cu placerea de fi dat sex oral sau anal dupa caz ...STATULUI !

Riddick spunea...

Tot putregai, adică au minţile praf, "gândesc" limitat şi pe direcţii care nu rezolvă nimic.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):