23 octombrie 2012

Ponta, avertizat (şi) de Moscova


Vocea Rusiei:

[...] Întregul scandal al stenogramelor poate să devină un fel de test pentru Victor Ponta. Pe surse se vehiculează intens informaţia conform căreia premierul a fost acuzat de persoane influente din cadrul PSD de colaborare tacită cu Traian Băsescu. Dacă Victor Ponta nu va întreprinde (tacit) măsuri (informale) pentru protecţia celor care au organizat interceptările şi scurgerea stenogramelor, atunci aceste acuzaţii vor deveni mult mai credibile, cu consecinţe nefaste pentru premier şi echipa de susţinători ai acestuia din cadrul PSD. Această perspectivă deja i-a fost semnalată premierului prin intermediul intervenţiilor televizate şi textelor scrise de analistul politic Bogdan Chiriac, care deseori spune cu voce tare ceea ce gândesc unele persoane marcante din cadrul „aripii radicale” a USL. Miza jocului devine din ce în ce mai mare pe măsură ce jucătorii conştientizează că în curând ar putea urma publicarea unor stenograme deosebit de interesante.

10 comentarii :

Riddick spunea...

... avertizat "să nu mai fie nătărău".

Gogu spunea...

''avertizat "să nu mai fie nătărău" ''
Eu as zice ca e degeaba !
Iata link-ul unui articol care, in sine, nu ma prea intereseaza decit ca mostra de proasta calitate a nivelului de inteligenta a autorilor ''combinatiei'':http://www.inpolitics.ro/-o-ce-veste-minunata-prm-la-un-pas-de-parlament-conform-sondajelor--art67216.aspx#.
Dar, primul comentariu este ''in ton'' cu tema noastra, iar faptul descris este verificabil, cel putin partial.
Asadar, este, oare, dificil sa-l distrugi sau sa-l manipulezi pe un astfel de om nematurizat sau, dimpotriva, ros de lichelism ?!

Riddick spunea...

Cred că Ponta primeşte dispoziţii de la minim două surse.

Crystal Clear spunea...

:)

Gogu spunea...

Daca este vorba de ''surse'' interne, de acord. Cred ca am scapat de un drac portocaliu si am dat peste taica-su ! Sa vedem ce va mai fi.
Azi, insa, promptitudine cu care au reactionat rusii a fost de neignorat :
- undeva intre orele 15.00 si 15.30,http://www.gandul.info/news/ce-spune-victor-ponta-despre-accidentul-provocat-de-o-masina-a-ambasadei-rusiei-in-urma-caruia-o-tanara-a-fost-lovita-pe-trecerea-de-pietoni-si-se-afla-in-coma-la-spital-10252056;
- preventiv, Vocea Rusiei publicase deja http://romanian.ruvr.ru/2012_10_23/92120621/;
- iar la orele 16.03, ora Moscovei(17.03 ora locala) este publicat http://romanian.ruvr.ru/2012_10_23/92148210/; este evident ca articolul era mai de mult pregatit pentru o ocazie ''adecvata''. De mentionat ca, exceptind citiva ani gresit mentionati, articolul e exact...
Citeste-l si vezi ce mesaj rezulta !!!

Riddick spunea...

Autorul articolului pe teme militare a fost inculpat în dosarul Ţigareta (2) şi scos apoi basma curată.

PSD are mai multe voci.

Crystal Clear spunea...

La Moscova este cu o ora mai tarziu decta la Bucuresti

Gogu spunea...

Corect ! Daca nu ma insel era dir. adj. al Aeroportului Otopeni ! Iar acum.....furnizor de articole la V.Ru. Si bine documentate de ma mir cum si din ce surse publice a cules datele ! Cred ca nu voi fi facut din nou ''comunist'' daca imi exprim suspiciunea ca respectivul ar putea furniza si alte ''articole'', nedestinate publicarii !

Gogu spunea...

Desigur domnisoara Crystal Clear ! Multumesc !

Crystal Clear spunea...

@Domnisoru'Gogu.

In acest caz este nevoie sa reactualizati desfasurarea evenimentelor in timp..16-la Bucuresti si 17 la Moscova


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: