28 aprilie 2012

Blaga a sesizat capcana



Cei care vor să iasă din partid / să spargă partidul vor trebui să improvizeze.

DECLARAŢIE DE PRESĂ 

Într-un moment în care unii colegi fac o serie de afirmaţii privind oportunitatea sau chiar necesitatea unei Convenţii Extraordinare, îmi exprim ferm convingerea că nu este în nici un fel dezirabil un asemenea demers.

Nu mandatez pe nimeni să facă declaraţii în numele meu, iar 'grupul lui Vasile Blaga' nu există! 'Grupul lui Vasile Blaga' nu este altul decât PDL-ul.

Astăzi, trebuie să facem toate eforturile în PDL pentru unitate, pentru mobilizarea tuturor forţelor pentru a ne îndeplini obiectivele propuse în alegerile locale.


>> Doi dintre şefii organizaţiilor PDL, Stănişoară şi Gheorghe Ştefan, au cerut demisia lui Boc

5 comentarii :

Anonim spunea...

Mai toti tortionari din partid au o luminare aprinsa in mina. Unii cauta LUMINITA DE LA CAPATUL TUNELULUI iar altii asteapta sa vina careva de la PATRIARHIE (imparatie) sa le cinte PROHODUL.

Riddick spunea...

Cum i-am crescut, așa îi avem. Pe toți.

Demnitar Demagog spunea...

Regele oratorilor. Asa ceva nu s-a mai văzut de când e Lumea și Pământul, ...doar la Antena 3 puteți admira!

Cel mai mare Absent din Parlament este pregătit pentru funcția de Preşedinte al României. Bineînțeles, cu ajutorul Antenelor....
http://demnitar.blogspot.com/2012/04/regele-oratorilor-asa-ceva-nu-s-mai.html

Riddick spunea...

Nu cred că oamenii vor putea fi prostiți.

Riddick spunea...

Nu cred că oamenii vor putea fi prostiți.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: