11 ianuarie 2011

Gunnie or not ?



Când au de gând politicienii din România să legifereze dreptul legal al cetăţenilor la autoapărare şi dreptul de a purta arme de foc ?


Jackie Mason on "Gun Control"

Comentariu la lansarea cărţii sale - Schmucks!: Our Favorite Fakes, Frauds, Lowlifes, Liars, the Armed and Dangerous, and Good Guys Gone Bad (2007)

Celor care fac astfel de legi (gun-control) nu le pasă de viaţa ta, ei doar vor să arate că sunt preocupaţi de siguranţa ta; şi te transformă în "victimă de profesie" fiindcă infractorii (înarmaţi) ştiu că ei au arme şi tu nu ai, aşa că nu au nimic de pierdut. Unui individ care este în stare să te omoare nu îi este frică de nişte cuvinte scrise pe o foaie de hârtie. Un poliţist are armă la el fiindcă altfel ar putea fi ucis. Atunci, de ce viaţa lui este mai importantă decât a ta ? Spun unii: "pâi, el ştie cum să umble cu o armă". Dar asta este la fel ca la maşini: nu ştii ? - înveţi, iar apoi obţii permisul de conducere. Unul care conduce o maşină te poate omorî tot aşa ca unul care are o armă, dar tu ai încredere, fiindcă ştii că el are permis de conducere. Deci, orice cetăţean cinstit are dreptul să poarte armă şi astfel nu se va teme că va fi împuşcat, fiindcă atacatorul ştie că ar putea la rândul său să fie împuşcat. Oricine are cuţite în bucătărie, şi toate statisticile arată că sunt mai mulţi oameni omorâţi cu cuţite decât cu arme de foc. Atunci, de ce nu se interzic cuţitele ? Ori scaunele, ori ciocanele, care apar în statistici ca obiecte cu care se comit crime...

>>  Don't Shoot Yourself in the Foot - Comments on Gun Control

3 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Azi ,in timp ce parcam masina in fata curtii au trecut pe langa mine, cu nasul pe sus cei trei banditi care mi-au furat acum 2 ani doua calculatoare .Se uitau cu aroganta la mine si in masina studiind ce ar mai putea fura ..
Bineinteles ca Politia nu i-a prins acum doi ani si ca imediat ce vor putea vor veni sa fure din nou.
Ce pot eu sa fac este doar sa-i astept cu vatraiul dupa usa....

Riddick spunea...

Dacă intră în casă neinvitaţi, dă cu încredere, s-a votat totuşi o lege care autorizează folosirea forţei pentru autoapărare.

Crystal Clear spunea...

Dorm cu vatraiul langa pat ... :))))


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: