20 octombrie 2010

Caracatiţa este pe poziţii. Trebuie golit acvariul.



PNL a anunţat propunerile sale pentru funcţia de prim-ministru: Klaus Johannis, Stere Farmache şi Mariana Gheorghe.

Mesajul este :

- Johannis: deal-ul încheiat cu Kondyakov rămâne în vigoare.

- Farmache: băăă, afaceriştii sunt cu noi, bă !

- Gheorghe: privatizarea Petrom şi ce va mai urma, va urma la fel.

10 comentarii :

Galeata cu Pixeli spunea...

Sa le zica cineva acestor imbecili ca, atata vreme cat Ady Nastase e la butoanele PSD, PNL nu pune nici un prim-ministru, ba nici macar nu guverneaza cu PSD.

Riddick spunea...

Nu-i chiar aşa. Dacă trece moţiunea şi Băsescu desemnează un om de-al PSDNL, ar fi convenabil un "independent", în vederea anticipatelor (să nu uităm că vor 4 ani, nu 2). E convenabil să iei măsuri nepopulare 6-9 luni cu un endependent.

Galeata cu Pixeli spunea...

Daca motiunea trece, jocurile se vor schimba dramatic. PSD+UNPR+ eterna solutie imorala UDMR + o multime de parlamanetari PDL si PNL ce vor defecta cat ai zice Boc, dar fara prim=mistru propus de PNL si fara PNL.

Eu asa cred ca se va intampla.

Riddick spunea...

Nu cred, UNPR nu va defecta ca ansamblu, poate unele "piese" numai. UDMR va pleca, dar (pronosticul meu) la urmatoarea moţiune, prin martie-aprilie.

Galeata cu Pixeli spunea...

Eu ma bazez pe doua lucruri. 1. Ponta trebuie pus prim-ministru pentru ca fraiele PSD sa revina toate in mana lui Nastase. 2. programul de guvernare PSD e anume facut incat sa fie clar anti-liberal si anti-dreapta in general. Prietenia lor va dura doar pana trece motiunea.

Daca trece motiunea, PDL ramane fara parlamentari. UNPR e constituit in mare parte din fosti psd-isti oportunisti. PSD o sa aiba grija sa-i recupereze. Dar inca nu se poate spune in clar nimic, asa e.

Anonim spunea...

deci ramane cum am stabilit: reincalzim o ciorba rece, sleita si plina de ifose idioate...din infrangere in infrangere, spre victoria finala...

Riddick spunea...

Nu te grăbi.

Eu interpretez aşa: o apropiere prea mare între PSD si PNL (poate fi mai mare decât este acum ?!) ar îndepărta treimea de votanţi PNL care la turul doi nu au mers cu Geoană.

De aceea toată sceneta cu "diferenţele". Trebuie aburiţi bovaricii care mai votează inerţial cu PNL.

Galeata cu Pixeli spunea...

Vom vedea. Eu sper sa nu treaca motiunea. e singura sansa care mai exista pentru reforme. Care va fi configuratia ulterioara aproape ca nici nu mai conteaza.

Riddick spunea...

Aoleooo, Neinfectatule, îmi aduci aminte de "zilele bune":

"I don't think
she likes being touched.

I'd take my wounded and go
while you still can.

[Gasps]

Is there a name for this
private little world of yours, huh?

What happens there
when we don't just run away?

You'll kill us... with a soup cup?

[Laughing]
Tea, actually.

What's that?

I'll kill you with my teacup.


http://www.script-o-rama.com/movie_scripts/c/chronicles-of-riddick-script-transcript.html

Riddick spunea...

@Galeata cu Pixeli : Diferenţa va fi la 5-6 voturi, într-o parte sau alta. La primăvara ar fi lupta mare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: