05 iulie 2018

Adevăruri, falsuri şi imposturi istorice


3 comentarii :

Riddick spunea...

Regalitatea la români Adevăruri falsuri si imposturi istorice, istoric Mircea Dogaru 7 ian. 2017

Istoric colonel - Mircea Dogaru 7 ianuarie 2017
Emisiunea facuta de Miron Manega
Publicat pe 7 ian. 2017

https://www.youtube.com/watch?v=dPh7Qe37pWM

https://www.youtube.com/channel/UCCtqHsLFpT6Bd2n04hmXxJA/videos

Anonim spunea...

Stau si ma uit la Dogaru si nu ma pot opri din mirare !
Oare cum se poate ca un om, un roman(?), sa semene asa de bine cu un alt ''roman'', l-am indicat pe Saul Brukner !!!
Si sa se si comporte ca raposatul, respectiv sa fie o mafalda in actiune !
Noi am avut mai multi alogeni mari somitati in Limba si literatura Romana,Graur, Stefan Casimir, George Pruteanu,literatura ,Mihail Sebastian, teatru, Beligan Radu,Tanase(spun unii) etc.
Mai putin i-am vazut pe cei din Armata, Serviciile Secrete, Politie, Procuratura etc.
Nu ar fi rau sa incepem a-i cunoaste !
Revenind la Dogaru, este un fapt clar acela ca a facut SCMD la ordin si apoi, tot la ordin, aproape ca l-a jugulat .
Oare de ce ?!

Riddick spunea...

Am şi eu rezerve faţă de Dogaru, dar din cauză că era (este?) membru în Asociaţia (Camera?) Experţilor Europeni sau cam aşa ceva. De mai multe ori a regretat "moartea UE" prin respingerea referendumurilor euroconstituţionale din Franţa şi Olanda din 2005.

Etnic, habar n-am. Zice că e din (zona) Târgu Mureş. Numele de familie pare neaoş, dar cică ăia au ticul de a şi le neaoşiza, chiar după meserii... altele decât Croitoru, Cămataru... ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu Tăriceanu, 2008: "Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional, odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum".

Postări populare (nu P.P.E. !):