05 iulie 2018

Adevăruri, falsuri şi imposturi istorice


3 comentarii :

Riddick spunea...

Regalitatea la români Adevăruri falsuri si imposturi istorice, istoric Mircea Dogaru 7 ian. 2017

Istoric colonel - Mircea Dogaru 7 ianuarie 2017
Emisiunea facuta de Miron Manega
Publicat pe 7 ian. 2017

https://www.youtube.com/watch?v=dPh7Qe37pWM

https://www.youtube.com/channel/UCCtqHsLFpT6Bd2n04hmXxJA/videos

Anonim spunea...

Stau si ma uit la Dogaru si nu ma pot opri din mirare !
Oare cum se poate ca un om, un roman(?), sa semene asa de bine cu un alt ''roman'', l-am indicat pe Saul Brukner !!!
Si sa se si comporte ca raposatul, respectiv sa fie o mafalda in actiune !
Noi am avut mai multi alogeni mari somitati in Limba si literatura Romana,Graur, Stefan Casimir, George Pruteanu,literatura ,Mihail Sebastian, teatru, Beligan Radu,Tanase(spun unii) etc.
Mai putin i-am vazut pe cei din Armata, Serviciile Secrete, Politie, Procuratura etc.
Nu ar fi rau sa incepem a-i cunoaste !
Revenind la Dogaru, este un fapt clar acela ca a facut SCMD la ordin si apoi, tot la ordin, aproape ca l-a jugulat .
Oare de ce ?!

Riddick spunea...

Am şi eu rezerve faţă de Dogaru, dar din cauză că era (este?) membru în Asociaţia (Camera?) Experţilor Europeni sau cam aşa ceva. De mai multe ori a regretat "moartea UE" prin respingerea referendumurilor euroconstituţionale din Franţa şi Olanda din 2005.

Etnic, habar n-am. Zice că e din (zona) Târgu Mureş. Numele de familie pare neaoş, dar cică ăia au ticul de a şi le neaoşiza, chiar după meserii... altele decât Croitoru, Cămataru... ;-)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):