20 aprilie 2018

Am zis demult: "Rusia (Putin) va declasifica stenogramele de la Malta '89"


Ca să terminăm odată cu băşinile cu "rivuluţia"...

(Însăşi faptul că partea americană nu le-a declasificat integral şi nu le-a pus la dispoziţia actualilor "parteneri strategici" din Europa de Est arată clar cât respect le poartă Pindostanul)


Un comentariu :

Riddick spunea...

Talpeş practică "dezinformarea gri", evident. Doar este şi el implicat. Însă se poate citi printre rânduri.


Dezvăluiri incendiare! Talpeş: „Am avut o Revoluţie condusă de la Televiziune!”

Fostul şef al serviciului de Informaţii Externe povesteşte cum a aflat că totul nu este decât „un spectacol”. Ce se întâmplase cu relaţiile dintre Austria şi România la 18 decembrie 1989.

Era adevărat ce prezenta, în decembrie 1989, Televiziunea Română cetăţenilor? Sau totul a fost doar parte a unei manipulări?
Iată doar două dintre întrebările la care fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Ioan Talpeş, dă răspunsuri.

Mai mult, acesta explică de ce punerea sub acuzare a fostului şef de stat Ion Iliescu este doar o „perdea de fum” şi întrebarea pe care nimeni nu o pune.

Talpeş vorbeşte despre Revoluţia din 1989 şi prin prisma de părinte, întrucât fiul său şi-a petrecut o noapte întreagă în faţa sediului Comitetului Central.

A fost sau nu manipulare şi cum a ajuns Iliescu personaj cheie, aflaţi din acest interviu.

https://www.youtube.com/watch?v=C-Ey5qnB-FQ


Exploziv! Ce s-a discutat la întâlnirea dintre şeful SIE şi adjunctul Mossad-ului

Ioan Talpeş continuă seria dezvăluirilor despre furtunoasele momente ale Revoluţiei din decembrie 1989. Ce întrebări are pentru Procuratură.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, generalul Ioan Talpeş, susţine că, la ora actuală, se încearcă să li se ofere românilor, pe tavă, ideea că ei singuri au făcut Revoluţia din 1989 şi că tot ei trebuie să fie pedepsiţi.

Realitatea este, însă, alta, iar Ioan Talpeş se întreabă de ce Procuratura nu a cerut informaţii din Ungaria, Franţa, Statele Unite ale Americii sau Moscova.

Dincolo de toate acestea, generalul relatează o discuţie purtată cu adjunctul serviciului de informaţii israelian, „un timp extraordinar de inteligent", cu care a discutat despre evenimentele din 1989. Ce a spus adjunctul Mossadului, dar şi ce alte aspecte necunoscute despre 1989 a prezentat generalul Ioan Talpeş veţi afla din a doua parte a interviului cu acesta.

https://www.youtube.com/watch?v=6hkCw2l0Vnc


https://www.youtube.com/channel/UCPEI0-ppgbW51ziRMTejCdw/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):