22 aprilie 2018

Alterarea percepţiei şi impunerea unei gândiri "programate" - armă de exterminare pe termen lungPlatforma cărții MANIFEST - Cartea Neagră a României

2 comentarii :

Riddick spunea...

MANIFEST

Întrebarea "De ce ne merge rău în România?" are un răspuns mult mai complex decât o lozincă sau un slogan repetat compulsiv. Mihai Șerban reușește să răspundă în 12 minute printr-un veritabil MANIFEST, alcătuit după un studiu năucitor.

Platforma cărții MANIFEST
https://mihaiserban.net

O Publicație Dizidentă
https://incorectpolitic.com

O producție INCORECT POLITIC

https://www.youtube.com/watch?v=M5kdzGRSbN0

https://www.youtube.com/channel/UCQWmjLOC1TcH4hYHiQnG1HA/videos

Riddick spunea...

https://www.incorectpolitic.com/recenzie-manifest/

http://cafeneauainterviurilor.info/manifest-cartea-neagra-a-romaniei-de-mihai-serban-la-gaudeamus-2017/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):