22 aprilie 2018

Alterarea percepţiei şi impunerea unei gândiri "programate" - armă de exterminare pe termen lungPlatforma cărții MANIFEST - Cartea Neagră a României

2 comentarii :

Riddick spunea...

MANIFEST

Întrebarea "De ce ne merge rău în România?" are un răspuns mult mai complex decât o lozincă sau un slogan repetat compulsiv. Mihai Șerban reușește să răspundă în 12 minute printr-un veritabil MANIFEST, alcătuit după un studiu năucitor.

Platforma cărții MANIFEST
https://mihaiserban.net

O Publicație Dizidentă
https://incorectpolitic.com

O producție INCORECT POLITIC

https://www.youtube.com/watch?v=M5kdzGRSbN0

https://www.youtube.com/channel/UCQWmjLOC1TcH4hYHiQnG1HA/videos

Riddick spunea...

https://www.incorectpolitic.com/recenzie-manifest/

http://cafeneauainterviurilor.info/manifest-cartea-neagra-a-romaniei-de-mihai-serban-la-gaudeamus-2017/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu Tăriceanu, 2008: "Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional, odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum".

Postări populare (nu P.P.E. !):