10 iulie 2017

"Au la Sybaris nu suntem lângă capiştea spoielii?"Un comentariu :

Riddick spunea...

Gay Vatican Drug/Orgy Story Broken By Infowars

On Monday, Leo Zagami joined Infowars live to provide intelligence straight from Italy on the gay, cocaine-fueled orgy at the Vatican, and now the MSM has been forced to cover the story as well.

https://www.youtube.com/watch?v=dTAh7t3b2P4


Globalist Pope Declares America/Russia The Enemy! North Korea Threatens Nuclear War

Sunday, July, 9, 2017 - Trump: It's Time to work with Russia - President Trump says he looks forward to "working constructively" with Russia after meeting with President Vladimir Putin for more than two hours in Hamburg on Friday. We'll break down the violent G20 Antifa protests, while New York City Mayor Bill DeBlasio inexplicably attends the meeting. On today's show, we'll also discuss North Korea's threats toward the US, and look at the latest entries of the Great CNN Meme War and take your calls during this worldwide broadcast.

https://www.youtube.com/watch?v=El3WG6pcmJE


https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Lucian Boia, 2002: "Problema noastră este că avem o mitologie istorică defazată în raport cu mitologia europeană. Se construiește o întreagă mitologie istorică europeană. Ieșim încetul cu încetul din faza națiunilor. Intrăm în faza construcției europene. Se poate vorbi, de pe acum, cum construcțiile istorice și discursurile istorice se adaptează la ceea ce se dorește să fie Europa. Asistăm la un dublu joc. Pe de o parte, sigur e integrarea europeană, față de care ne arătăm și suntem într-un fel atașați. Pe de altă parte, însă, auzim un discurs naționalist de toată frumusețea în materie de istorie, care nu se lipește de proiectul nostru de integrare europeană. Ăsta este dublul discurs. Astfel, un istoric foarte oficial cum este profesorul Scurtu scria, în ziarul Adevărul, că istoria românilor trebuie să revină la ceea ce este ea cu adevărat, să aibă patru piloni: vechimea, unitatea, continuitatea și independența. Poate că acestea sunt, nu spun că nu, dar sunt exact cei invocați în anii lui Ceaușescu. Ceea ce am constatat totuși în aceasta înșiruire este că lipsește orice referire la Europa. Toate sunt mituri naționale. Independența este iarăși un mit al sec. al XIX-lea. În Evul Mediu nu exista conceptul de independență, iar astăzi, mă întreb, de ce trebuie insistat chiar atât de tare pe independență când independența este ceva ce, încetul cu încetul, se pierde și nu numai în cazul românilor. Și Germania și Franta își pierd independența, nu mai au nici măcar monedă națională. Dacă facem construcția europeană, nu cred că mitologia independenței este prima care trebuie pusă înainte. Construcția europeană e inevitabilă, sigur, păstrându-ne ceea ce avem de păstrat, trăsăturile noastre naționale și atâtea alte lucruri. În contextul european nu se mai poate vorbi de o independență în sensul național, în sensul forte al termenului care corespunde epocii națiunilor, epocii statelor naționale".

Postări populare (nu P.P.E. !):