Cică "NATO n-a fost de acord" cu numirea lui Dorel-Gheorghe Căprar ca ministru la Apărare. Zvonul are parfum de credibilitate, şi-mi vine în minte faza cu cei 2-300 de militari turci care "reprezentau statul turc în structurile NATO" şi care au cerut aproape toţi azil politic după puciul eşuat, refuzând întoarcerea în Turcia. Evident, toţi erau agenţi străini şi probabil că propunerea de la Apărare "nu îndeplinea criteriul".

© my angry rants

03 mai 2017

Sheeple chatty-doJust tryin' to spread the awareness (yeah right). We're against cattleism.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Lambtifa SNOWFLAKE REVOLUSHUN

These snowflakes crack me up. They are so sensitive, it makes me want to VOM IT ! Antifa imo are just a bunch of spoiled, rotten, kry bay bees that think that they are tough while running in packs, yet, when they are alone, 100% COW WORDS!

https://www.youtube.com/watch?v=OLIRXVQ58Pw

https://www.youtube.com/user/Montagraph/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):