Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

22 ianuarie 2017

"Strada" pro-Trump2 comentarii :

Riddick spunea...

Historic! Alex Jones Responds To Trump Inauguration Speech

Immediately after Donald Trump was sworn in as the 45th POTUS. Alex Jones joined the 14 hour broadcast for a historic speech.

https://www.youtube.com/watch?v=xn0vRKJOz8E

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Riddick spunea...

Spre finalul clipului apare un personaj care se prezintă ca fiind "Glenn Zarmanov" şi care îşi recomandă canalul YouTube dedicat "dezvăluirilor despre 9/11, incident care l-ar fi interesat "încă din 2001". Numele de familie sună slav (rus/ucrainean), probabil prenumele ar fi fost mai nimerit "Gleb", dar ori şi l-a schimbat (naturalizat în SUA?), ori părinţii au ales ceva apropiat.

Acesta este canalul: https://www.youtube.com/user/muskduh/videos

http://911blogger.com/topics/glenn-zarmanov


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):