Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

22 ianuarie 2017

"Strada" pro-Trump2 comentarii :

Riddick spunea...

Historic! Alex Jones Responds To Trump Inauguration Speech

Immediately after Donald Trump was sworn in as the 45th POTUS. Alex Jones joined the 14 hour broadcast for a historic speech.

https://www.youtube.com/watch?v=xn0vRKJOz8E

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Riddick spunea...

Spre finalul clipului apare un personaj care se prezintă ca fiind "Glenn Zarmanov" şi care îşi recomandă canalul YouTube dedicat "dezvăluirilor despre 9/11, incident care l-ar fi interesat "încă din 2001". Numele de familie sună slav (rus/ucrainean), probabil prenumele ar fi fost mai nimerit "Gleb", dar ori şi l-a schimbat (naturalizat în SUA?), ori părinţii au ales ceva apropiat.

Acesta este canalul: https://www.youtube.com/user/muskduh/videos

http://911blogger.com/topics/glenn-zarmanov


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Tăpălagă, 2011: "La fel ca pe vremea altui imperiu, patria este acolo unde îți este bine. Până la urma va trebui să întelegem asta cu toții. Mai avem apoi de făcut trecerea la al treilea nivel. Mai trebuie să reușim un salt mental, de la patriotismul local și cel național la un fel de patriotism european, dacă-i putem spune așa".


Postări populare (nu P.P.E. !):