22 ianuarie 2017

"Strada" pro-Trump2 comentarii :

Riddick spunea...

Historic! Alex Jones Responds To Trump Inauguration Speech

Immediately after Donald Trump was sworn in as the 45th POTUS. Alex Jones joined the 14 hour broadcast for a historic speech.

https://www.youtube.com/watch?v=xn0vRKJOz8E

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Riddick spunea...

Spre finalul clipului apare un personaj care se prezintă ca fiind "Glenn Zarmanov" şi care îşi recomandă canalul YouTube dedicat "dezvăluirilor despre 9/11, incident care l-ar fi interesat "încă din 2001". Numele de familie sună slav (rus/ucrainean), probabil prenumele ar fi fost mai nimerit "Gleb", dar ori şi l-a schimbat (naturalizat în SUA?), ori părinţii au ales ceva apropiat.

Acesta este canalul: https://www.youtube.com/user/muskduh/videos

http://911blogger.com/topics/glenn-zarmanov


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mihai Giurgea ("Capitalism pe pâine")
2012: "Oamenii au început să-şi dea seama că societatea trebuie condusă nu de popor, ci de un sector privat puternic. Minciunile penibile ale bătrânilor politruci nu mai țin – decât poate la popoare inferioare, cerșetoare, socialiste. Ca grecii sau, poate, românii. Dar aceste popoare vor fi șterse din istorie. Cadavrul lor deja a început să miroasă."
2014: "Îmi convine şi că România a devenit colonie germană: că sub conducere românească, m-au furat cu toții 20 de ani!"
2014: "România NU MAI E sub controlul politicienilor români. România nu mai e nici măcar sub controlul poporului român (lucru care pe mine, personal, mă bucură foarte tare!). România e condusă în clipa asta dintr-un oraş numit Washington. Nu din oraşul Bucureşti."

Postări populare (nu P.P.E. !):