04 septembrie 2015

Aşa se face treaba
Între timp, cifra "finală" a "refugiaţilor" pe care "trebuie" să-i primească România a ajuns la 7000, de la 2000. Iar dacă sunteţi contrariaţi de "incapacitatea" statelor UE&NATO de a bloca migraţia, returnând imigranţii la ţărmul de la care au plecat, ei, bine... să nu fiţi. Ce, te pomeneşti că ar trage "autorităţile" de acolo în nave ale unor state din NATO ?

10 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ce balamuc urmează ! ....

Comm : " Arata cum aratau grupele de "turisti rusi" venite la noi, in decembrie `89."

Riddick spunea...

SE VREA asta. "Navele" cu refugiaţi pot fi confiscate şi scufundate, iar oamenii luaţi la bordul unor nave militare şi debarcaţi la ţărmul de îmbarcare (Libia, mai exact; acolo "nu păzeşte nimeni"). Să văd eu cine ar trage în vase militare NATO, mai ales dacă la debarcare ai acoperire aeriană (avioane, elicoptere, drone).

Crystal Clear spunea...

Da, este foarte, foarte grav . Luptele pot începe oricând.
De fapt cred că vor să ne mai întâi sufoce cu şi mai mulţi emigranţi ( miliane) şi apoi chiar că nu mai pot fi opriţi..
Cei mai mulţi sunt bărbaţi zdraveni cu chef de luptă..

Este o invazie controlată de cei care îi trimit ,iar noi stăm ca găinile la tăiere
Victor Orban se opune , UK la fel, dar restul parcă-s tâmpi.

Sunt îndreptaţi sa mergă mai ales spre Germania...Azi dimineată am auzit-o pe bandita de Lidia Mitchievici vorbind din Germania cum că bieţii imigranţi sunt aşteptati cu braţele deschise în Germania, că Herta Muller le face lobby şi că ţarile estice sunt egoiste că nu vor să-i ia....

Riddick spunea...

Spăla-s-ar pe cap cu ei !

Metroul devine şi el un mijloc de transport nesigur.

Crystal Clear spunea...

Da !

Anonim spunea...

Multe canalii pe Contributors. Si la autori si la postaci. Si o cenzura ca pe vremea lu' Stalin, Pauker si Brucan.

Am incercat sa raspund comentariului lui Josef Svejk (05/09/2015 la 17:17) de la mizeria de articol puțind de ipocrizie ("Un om egal un om: Impotriva dezumanizării Celuilalt") al lui Klismaneanu, care, cum ii e obiceiul, isi abandoneaza tovarasul de drum la prima ocazie (Basescu, de data asta, cel care l-a tinut in spinare 10 ani pe impostorul-parazit de la Maryland) si se pozitioneaza strategic la pinda, asteptind cu limba scoasa si cu tot oportunismu-i genetic momentul prielnic sa sara cu limba in kurul lui Klaus cum numai el stie sa o faca, urmind sa pretinda demagogic intr-un articol encomiastic ca e foarte (placut) surprins de ceea ce stiu si copiii de gradinita deja ca va fi pozitia fata de navalitori a marionetei Klaus, pozitie pe care drona nemtilor si-o va anunta cu siguranta in zilele urmatoare, poate cu ocazia discursului de pe 16 septembrie, ca nu e nici o graba, haha, in fata asa-zisului parlament roman. (E incredibil ce se intimpla: Europa se scufunda sub ochii nostri si presedintele tarii nu are de comunicat natiunii nici macar o impresie personala pe tema asta, o ingrijorare, ceva acolo). Si uite-asa va sari Klismaneanu din spinarea lui Basescu in barcagaurita a omului de paie al lui Juncker.

Asta am incercat sa-i spun lui Josef Svejk (05/09/2015 la 17:17):

"In sensul asta Basescu, Kalus si chiar pacatosul de Orban au dreptate – va fi sfarsitul Europei pentru ca o Europa cam ca Egiptul sau Iranul de azi, nu mai e Europa."

Si tu crezi ca exista macar unul singur dintre cei care ii iau in brate pe navalitori care sa nu inteleaga "amanuntul" asta?

Exceptindu-i, desigur, pe cei citiva tinerei agitati, majoritatea oengisti platiti sa faca scandal, bine spalati pe creieri in centrele europene de indoctrinare neomarxista, copilandri care habar nu au ce se petrece si ce li se pregateste (chiar si lor!), tovarasi de drum care habar nu au de istorie, inculti si rudimentari intelectual, dar la fel de agresivi si obraznici ca activistii comunisti cu 4 clase din anii '50, postaci cu mult tupeu (si cam atit) care au aparut pe toate forumurile din internet ca ciupercile dupa ploaie acuzind in stinga si in dreapta de rasism, xenofobie, extremism, ura etc.

Europa de Vest e in cadere libera si se pare ca nimic nu o mai poate salva.

Cei din Est, DACA se razvratesc impotriva UE, asa cum in trecut s-au razvratit impotriva URSS (si vad ca tot polonezii, ungurii si cehoslovacii se razvratesc si de data asta), ar putea supravietui.

Daca...

=== TORLAND ===

Anonim spunea...

Iar lu' caraghiosul ala de Stan Păpușă ("Refugierea prin istorie sau despre instanțele solidarității") am incercat sa-i explic, dar nu s-a aprobat, urmatoarele:

Am vazut o sumedenie de postaci atei-militanti care le reproseaza crestinilor, insultindu-i cum le vine la gura, ca nu se poarta ca niste adevarati crestini. Am ajuns sa o vedem si pe asta. Kafka, Ionesco... De parca iubirea aproapelui ar presupune renuntarea la instinctul de conservare, la libertate, la viata, sau acceptarea jugului invadatorilor fara nici o impotrivire.

Aceiasi politicieni si papagali neomarxisti care spun azi (cum am vazut in comentariul unui postac fruntas pe ramura) ca "Europa nu se descurcă fără imigranți", "Fără imigranți, nivelul de trai ar trebui să scadă notabil" etc. s-au dat peste cap (ei insisi sau predecesorii lor) sa reduca natalitatea in Occident inca de acum 60 de ani, fiindca eram... prea multi, se terminau... resursele si urma... "racirea globala" (asa zicea Clubul de la Roma acum 40-45 de ani; ce spaima am tras atunci!). Si uite ca au reusit, iar acum ne pun in față nota de plata: zeci de milioane de imigranti, ca alta solutie nu exista.

Pentru a ajunge aici, au atacat Biserica, credinta in Dumnezeu (cel mai puternic element unificator al unui popor), sistemul de valori al civilizatiei produse de crestinism, au promovat agresiv ateismul, incultura, rescrierea istoriei si au cultivat extensiv prostia, au inventat feminisnul, cultura divortului, femeia care vrea mai mult decit orice o cariera si, pentru asta, sta prin scoli pina la 30-35 de ani ca sa faca doctorate in loc de copii, sau femeia care vrea sa fie independenta, nu sclava barbatului, care nu vrea sa stea acasa si sa-si vada de copii (se ocupa statul de ei!), ci sa se "realizeze profesional" sculindu-se cu noaptea in cap ca sa alerge la "locul de munca" (e mai bine sa fii sclava unor patroni ca secretara, vinzatoare, muncitoare in 3 schimburi in fabrici si uzine etc. decit "sclava" familiei), au atacat familia heterosexuala din toate directiile, au favorizat familia monoparentala, au inventat casatoria homosexuala, eliberarea sexuala, au inundat Occidentul cu pornografie care, vorba lui Marcuse, trebuia sa "animalizeze pentru a detribaliza" (obiectiv atins, Occidentul e deja atomizat social), spalarea creierilor copiilor in centre de indoctrinare numite scoli publice...

Dar au fost destui si cei care avertizeaza de decenii ca "demografia e destinul", ca numarul de nasteri pe femeie intr-o tara oarecare trebuie sa fie minimum 2,11 daca vrem sa evitam dezechilibrele intre generatii si prabusirea fondurilor de pensii. Cind aud de asta, feministele urca pe baricade si incep sa urle isteric ca ele nu sint vaci de monta, ele vor doar sex, nu copii. Cit mai mult sex. Si cu cit mai multi. Insa politrucii si presa arondata i-au ignorat pe acesti autori tocmai pentru ca stiau ca asa e si nu voiau ca populatia sa afle adevarul, ei voiau sa se ajunga exact in situatia de azi: sa pretinda ca alta solutie decit importul in Europa a zeci de milioane de africani si asiatici nu exista.

Un popor care nu mai face copii e la fel ca hedonistul care, vrind la nebunie sa isi traiasca viata, sa profite la maximum de ea cit e tinar, fara copii care sa il incurce, odata ajuns la batrinete si abia putind sa se mai miste constata șocat ca nu mai are cine sa-i dea un pahar cu apa. Ba nici macar cine sa il inmorminteze.

In timpul asta, Africa a devenit o bomba demografica cu ceas (informati-va daca nu sinteti la curent) al carui ticait tot mai asurzitor se aude deja pina in nordul Europei.

P.S.
Europa de Vest e in cadere libera si se pare ca nimic nu o mai poate salva.

Cei din Est, DACA se razvratesc impotriva UE, asa cum in trecut s-au razvratit impotriva URSS (si vad ca tot polonezii, ungurii si cehoslovacii se razvratesc si de data asta), ar putea supravietui.

Daca...

Riddick spunea...

Treaba E PLANIFICATĂ. Mă întreb cât va mai dura până s-or radicaliza europenii. Băsescu speculează lipsa unui partid naţionalist cu acele afirmaţii (altfel, valabile). Dar să nu uităm când declara că el vrea "Statele Unite ale Europei".

Cum naiba, până prin anii '50, chiar şi un muncitor putea să-şi permită să-şi ţină nevasta acasă, să aibă grija de cei 2-3 copii, iar acum aproape că nu mai e posibil (dpdv material) nici măcar cu un copil ?

Crystal Clear spunea...

@Torland

Bine scris !

Crystal Clear spunea...

@ Riddick

Şi când te gândeşti că anii '50 erau dupa război...
Şi eu mi-aduc aminte de situaţia financiară infloritoare a părinţilor mei, chiar dupa anii '60... Au făcut 3 copii..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Postări populare (nu P.P.E. !):