31 ianuarie 2014

"O mare familie suntem cu toţii, cel puţin aşa au vrut Păpuşarii după Revoluţie"The Epoch Times :

Serbarea anuală a fostului director de la Dimineaţa: Ambasadoarea Chinei, Niro Group, Ioan Niculae, Sorin Ducaru. Aşa e la noi, laolaltă unii şi alţii

Agerpres  transmite o ştire conform căreia premiile "fasonatului" ziar de limba engleză Nine O'Clock premiază anul acesta oameni unul şi unul, la locaţie fină, Intercontinental. Ştirea pare un plictis, dar este de fapt o nestemată aruncată neglijent prin noroiul presei zilelor noastre.

Aşa că ne-am gândit să inaugurăm secţiunea mondenă la Epoch Times România - că de acum o s-o ţinem tot în zaiafeturi.

Cea mai premiată la Serbare este Ambasadoarea celui mai represiv regim din lume, dna Huo Yuzhen. Că dă bine, o fi ordin, a fost p-aici şi Li Keqiang încoace în toamnă, poate anul asta deschidem şi un zbor direct Bucureşti-Beijing, o să fie nevoie, cu toate călătoriile care trebuiesc făcute pentru a cimenta noua "pretenie" Rusia-China-Europa, din care văd că nu ne mai poate scoate nimeni.

De altfel Radu Bogdan, director la Nine O'clock, fost director la Dimineaţa (da, fiţuica aceea incredibilă care imediat după Revoluţie cânta, nedezlipită de Ion Iliescu, ode comuniştilor şi Securităţii împreună cu România Mare) a arătat şi în trecut că este apropiat cercurilor apropiate de China, ca să zic aşa.
 
Cine a mai luat câte ceva la paranghelie? Familia şi prietenii. Niro Investment Group, mai puţin cunoscutul grup de investiţii, strâns conectat cu China şi el, care a împlinit 20 de ani de activitate a fost premiat cu "investitorul român al anului". Frumos.

Apoi Sorin Ducaru - mişcarea asta e mai cu strigături, omul este asistent al Secretarului General al NATO (simt cum mi se ridică sprâncenele singure, dar la urma urmei de ce nu? suntem toţi o mare familie, nu asta este şi problema, de fapt?), a fost binecuvântat şi el cu "diplomatul român al anului".

 
Apoi Ioan Niculae, SIVECO, "exportatorul anului", apoi Radu Graţian Gheţea - ia uite, altă chestie, cel prins în scandalul cu creditul de la CEC.

După cum am zis, o mare familie suntem cu toţii, cel puţin aşa au vrut Păpuşarii după Revoluţie. Deci aşa o să şi cântăm în continuare. Până când? Păi cel puţin până când prietenii cei mai de seamă ai domnului Radu Bogdan, adică regimul comunist chinez, vor reuşi să se mănânce între ei, şi atunci se vor schimba multe pe lume.

O sugestie pentru premiile de anul viitor, din partea unui umil servitor. Ar fi bine să premiaţi copiii şi din tabăra lui Xi Jinping şi din cea a lui Zhou Yongkang. După cum se ştie sunt foarte invidioşi chinezii ăştia, te ţin minte şi ţin la supărare şi nu se ştie cum vin zarurile în perioada următoare. Asta până când se schimbă lucrurile şi se va putea observa cu ochiul liber că v-aţi obosit cu cadourile cam degeaba.

Anul Calului. Să trăiască! Şi să vedem împreună unde ne poartă. Cică spre noroc. Întrebarea ar fi: al oprimaţilor sau oprimanţilor? Că sunt în direcţii opuse.

11 comentarii :

Riddick spunea...

Lista lobby-ului din România al Republicii Populare Chineze:

http://riddickro.blogspot.ro/2013/02/demnitari-parlamentari-primari.html

Riddick spunea...

http://www1.agerpres.ro/lifestyle/2014/01/30/-nine-o-clock-ambasadorul-republicii-populare-chineze-huo-yuzhen-diplomatul-strain-al-anului-21-40-34

Anonim spunea...

Iata o veste optimista ! Autorul a vrut sa-i iasa o ironie si s-a stropit singur cu mizeria din sufletu-i !!!
Ipochimenul nu stie ca cine da in China da in America ! Io-te ici :InvestmentWatch

- China a cumparat 60% din Manhattan, New York!

China Owns 60 % Manhattan New York

Sa crape de turbare anticomunistii, antisecuristii, , promuistii, antiamericanii si toti scrintitii la neuroni din tara asta pe cale de descompunere. Sa dispara ca au avut 25 de ani sa arate superioritatea multilateral dezvoltata a capitalismului odios si au ajuns ei odiosi.
E VREMEA SCHIMBARII SI CEI CARE NU INTELEG VOR PIERI MATURATI DE ISTORIE CU INCA DOI METRI DE PAMINT DE SUB EI, CA SA NU LE PUTA HOITURILE .
ARZA-I-AR FOCUL !!!

Riddick spunea...

Ce fac ăştia nu-i capitalism.

Anonim spunea...

Desigur ! Il gasim in America in stare pura !!!
Sau , poate, in alta parte !?
Capitalismul trebuie sa crape pentru ca Omenirea sa traiasca !!!
Si-a consumat gazul, in mod obiectiv !!!

Riddick spunea...

Hai să decidă Omenirea ce rămâne şi ce nu.

Anonim spunea...

Comentati voi fiindca eu nu ma mai pot controla !!! Ati vazut ce specific arata la zidul plingerii ???
http://www.dcnews.ro/2014/01/gigantul-deutsche-bahn-invitat-de-basescu-sa-privatizeze-cfr-marfa/
SAMSAR DE TARI !!!
Pentru ca l-a crescut la sin Securitatea isi merita o parte oprobiul care o vizeaza !!!

Riddick spunea...

Băsescu s-a dus la Berlin să dea raportu'. Are limbariţă, n-are stare, pocitania trădătoare. USL tace şi face, BNR la fel (alţi duşmani ! dovadă că nu-l contrazic...), însă ăsta iese el, ca păduchele pe frunte, să bată toba cu "Statele Unite ale Europei" şi cu trecerea la euro (scopul real al politicii de austeritate). Las' că-i bine, poate se trezesc mai mulţi văzând "agenda": jefuirea statului de suveranitate şi de patrimoniul său economic.

"Eu personal ca om de centru-dreapta sunt un susţinător al creării cândva, cândva, a Uniunii Statelor Europene ca soluţie de a rămâne eficienţi şi foarte puternici în competiţia globală. Probabil o politică economică unică la nivelul uniunii, probabil o mai puternică integrare şi o comandă unică pe prinicipalele direcţii de dezvoltare vor fi soluţia de a sta în această competiţie extrem de puternică."

"Obiectivul nostru este să intrăm în zona euro în 2018-2019. Cu certitudine criteriile de la Masstricht vor fi îndeplinite anul acesta."

"Apropo, am fi foarte interesaţi dacă, spre exemplu, Deutsche Bahn ar privi către licitaţia care se organizează pentru privatizarea CFR Marfă. Vom privatiza marile companii de stat pentru că ni se pare că aici este cheia creşterii competitivităţii sectorului de stat."

"Vom privatiza marile companii de stat pentru că ni se pare că aici este cheia creşterii competitivităţii sectorului de stat" - menţionase lipsa de competitivitate a economiei ("de stat") ca obstacol faţă de trecerea la euro. Deci,"totul pentru euro !".

Un nemernic având vocaţia de a ajunge "risipitor de ţară" într-o situaţie reală, de n-ar fi împiedicat - atunci - de forţele naţionale sănătoase.

Crystal Clear spunea...

E plin de şisto-daci care nu ştiu româneşte...

Riddick spunea...

"Tovarişci" ;-)

Crystal Clear spunea...

Tavarişci..


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dan Puric, 2002: "În acelaşi timp, Europa de azi nu mai este cea de acum 70 de ani. Suntem martorii unei Europe Occidentale care a pierdut monopolul economic şi politic mondial şi care se află în postura de autoapărare în faţa tăvălugului american. Moneda unică euro este o reacţie pe plan financiar la agresivitatea fără limite a dolarului. Visul lui Napoleon, apoi al lui Charles de Gaulle sau al Cancelarului Konrad Adenauer, de a constitui o Europă Unită, se impune acum ca singura şansă de revitalizare, de consolidare a Occidentului european în faţa tiraniei modelului american".

Postări populare (nu P.P.E. !):