09 ianuarie 2014

Ale cui interese apără România în Basarabia?Naţiunea:

De zeci de ani Țara trimite în Basarabia emisari ce slujesc numai intereselor Rusiei cotropitoare. De zeci de ani aceștia, în afară de kgb-iști, se mai numesc: ambasadori, secretari 1, secretari 2, atasați culturali, atașați militari, consuli, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept. Nu și-n inima seacă de Țară a lor. Aceștia în orice duminică se duc să facă sluj pe la popimea Kremlinului, aceștia-i invită la recepțiile dedicate Zilei Naționale a României doar pe servii Moskovei, care se mai numesc: scriitori, actori, politicieni, ziariști, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept. Nu și-n sufletul golit de Țară al lor.


Ei sunt români de meserie, români în serviciu, și sunt obligați să creadă în veci precum Lupu că „Băsescu și Dungaciu pot spune tot ce vor, dar ei trebuie să știe un lucru – statul R. Moldova a fost creat de acest popor și soarta acestei țări va fi decisă tot de popor”. Ei nici în vis nu au premisiune să vocifereze că Statul Republica Moldova a fost creat de Rusia cotropitoare și nu de poporul Moldovei. Ei tac și atunci cînd ucigașul patriotului român Valeriu Boboc e achitat de Justiția cetățenilor români Vladimir Filat și Iurie Leancă, care, de fapt, nu sunt mai mult decît slugile șantajabile ale Moskovei cocoțate în tronul Puterii de la Chișinău.

Ei au realizat din românism o afacere nespus de profitabilă, neîncetînd să slujească nici pentru o clipă Imperiul velikorus, care a tot sfîșiat trupul României cu o cruzime sălbatică de la 1812 pînă în prezent. Ei sunt majoritari în Coaliția proeuropeană de guvernămînt a Basarabiei mileniului trei. Ei sunt urmașii lui Moțpan, Senic, Sangheli, Ostapciuk, Lucinski, Voronin și alte VIP-uri politice… antiromânești din gubernie. Ei sunt groparii de frunte ai Reunirii Basarabiei cu Patria-mamă. Asta e clar și pentru copii. Lor și nouă, maturilor.

Nu ne e clar doar ale cui interese apără România în Basarabia? Și alocă vreme de 23 de ani milioane și miliarde agenților de securitate ai Moskovei, care se dau drept vajnici promotori ai Idealului Reunirii pe Bîc!!!

16 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Ăsta e basarabean adevărat

Riddick spunea...


Pâi, da, a mâncat "le" :)

Ale cui interese [le] apără România în Basarabia?

Crystal Clear spunea...

Da, săracii vorbesc o limbă română arhaică

Anonim spunea...

Traian Vasilcau, autorul acestui articol, caruia nu-i neaga nimeni simtirea romaneasca(intrucit nu avem date concrete si verificate ca ar fi agent sub acoperire al vreunui serviciu de informatii si instruit sa aiba o asemenea pozitie), face afirmatii generalizatoare despre OAMENI PE CARE NU-I CUNOASTE SI CARE NU-I VOR MAI PERMITE MULT TIMP SA DENIGREZE CA UN DESCREIERAT !!!
Iata: ''De zeci de ani Țara trimite în Basarabia emisari ce slujesc numai intereselor Rusiei cotropitoare. De zeci de ani aceștia, în afară de kgb-iști, se mai numesc: ambasadori, secretari 1, secretari 2, atasați culturali, atașați militari, consuli, directori etc., într-un cuvînt: niște agenți cu tricolorul în piept. Nu și-n inima seacă de Țară a lor''

Numai ipoteza ca respectivul sufera de o maladie psihica incurabila ma mai retine sa nu folosesc termini de duritatea corespunzatoare.
Dementul asta sa nu mai faca pe altii tradatori la kgb si sa nu mai ironizeze pathologic fiindca nu e bine !!!

Crystal Clear spunea...

Sigur , nu se putea altă reacţie !
E nebun, e agent.
Dar cu moralitatea cum stă ?

Poate-l şi "sinucide" cineva...

Riddick spunea...


Eu cred că de fapt făcea aluzie la actualul ambasador al României, Lazurcă, care frecventează biserica obedientă Moscovei (nu cea care ţine de Mitropolia Basarabiei), poate şi la Petre Guran *, fostul director al Institutului Cultural Român de la Chişinau, un europeist cu vederi internaţionaliste.

* http://riddickro.blogspot.ro/2012/03/cine-este-personajul.html

Cazul Valeriu Boboc nu-l cunosc, dar cred că "justiţia" RM l-a a muşamalizat.

Leancă a fost în staff-ul ambasadei URSS în RSR, înainte de 1990.

Alţii au văzut de la început impostura "reformiştilor" de la Chişinău:

USSR2 File: Moldova’s fake makeover: Post-communist government controlled by (surprise!) “ex”-communists, parliament dominated by open Communist Party

http://onceuponatimeinthewest1.wordpress.com/2009/10/09/ussr2-file-moldova%E2%80%99s-fake-makeover-post-communist-government-controlled-by-surprise-%E2%80%9Cex%E2%80%9D-communists-parliament-dominated-by-open-communist-party/

Anonim spunea...

Tovarasul Vasilcau poate face orice afirmatie il duce neuronul despre oamenii politici din tara sa, din Romania sau de aiurea, dar sa nu arunce anathema, la gramada, asupra diplomatilor Ambasadei Romaniei de la Chisinau.
Ce fac acestia, inclusiv ambasadorul, nu poate fi subiect de analiza publica decit daca cei care se aventureaza intr-un astfel de demers vor sa devina ridicoli sau sa se discrediteze.
Raspunsul la o eventuala intrebare ''de ce'' este ca activitatea diplomatica nu este destinata analizei publice; diplomatii fac ce este nevoie pentru a-si indeplini misiunea, ale carei rezultate pot sa ramina, uneori, necunoscute marelui public, deopotriva cu identitatea celor care le-au obtinut.
De aceea, afirmatiile acestui individ par a fi facute la ordin sau, la impuls pathologic. Altceva nu mai am a spune despre acest subiect si va multumesc fiindca mi-ati postat punctual de vedere.

Riddick spunea...


Ştire din 24 decembrie 2013:

Fostul politist Ion Perju, acuzat de uciderea lui Valeriu Boboc, a fost achitat

Politistul Ion Perju, acuzat ca la 7 aprilie l-a ucis in bataie pe Valeriu Boboc, a fost achitat. Decizia a fost luata astazi de catre Judecatoria Buiucani. Atat procurorul, cat si familia lui Valeriu Boboc spun ca sentinta este ilegala, subiectiva si nemotivata. Potrivit lor, au fost prezentate suficiente probe pentru a demonstra vinovatia inculpatului. La randul sau, Ion Perju s-a declarat nevinovat.

De cealalta parte procurorul, care a cerut 14 ani de inchisoare pentru Perju, spune ca va ataca sentinta.

Mai mult, procurorul spune ca la dosar au fost anexate si interceptari telefonice de la finele anului 2010 in care Perju declara ca in instanta lucrurile sunt deja hotarate in favoarea lui. Din aceasta cauza judecatorul a fost recuzat.

Parintii lui Valeriu Boboc sunt nemultumiti.

Avocatul familie Boboc sustine ca institutiile statului a facut tot posibilul ca sa musamalizeze cazul.

Ion Perju, in varsta de 30 de ani, a fost acuzat ca l-ar fi lovit pe Valeriu Boboc in noaptea de 7 spre 8 aprilie, in timpul interventiei in forta a politiei impotriva protestatarilor din Piata Marii Adunari Nationale. Procurorii presupun ca el este politistul imbracat in trening albastru care se vede ca loveste cu piciorul un tanar aflat la pamant.

http://protv.md/stiri/actualitate/fostul-politist-ion-perju-acuzat-de-uciderea-lui-valeriu-boboc---256801.html

Crystal Clear spunea...

"activitatea diplomatica nu este destinata analizei publice; diplomatii fac ce este nevoie pentru a-si indeplini misiunea, ale carei rezultate pot sa ramina, uneori, necunoscute marelui public, deopotriva cu identitatea celor care le-au obtinut. "

ŞI daca trădează ţara, ce facem ?

Riddick spunea...


Lazurcă e din şcoala Soros-Pleşu-GDS, deci nu pot fi iluzii în privinţa lui.

Crystal Clear spunea...

Ce bine se ascund trădătorii la umbra lui Soros..

Anonim spunea...

@ Crystal Clear
Daca tradeaza, vor fi prinsi de catre structurile de protectie ale Statului. Mai devreme sau mai tirziu. Sau se vor intreprinde masuri specifice care, de asemenea, nu sint destinate ''analizei'' publice.
IN NICIUN CAZ DEZBATEREA PUBLICA, ASA, CA LA FOTBAL, SAU CA LA ECONOMIE , DOMENII IN CARE SINT EXPERTI TOTI ROMANII SI ROMANCELE, NU VA DUCE LA DESCOPERIREA SI DOCUMENTAREA TRADARII CI, MAI DEGRABA, VA AFECTA BUNA FUNCTIONARE A INSTITUTIILOR , PRILEJ DE NOI SI NOI DEZBATERI PUBLICE, LA FEL DE DAUNATOARE.
Doamna, va rog sa ma credeti ca, diplomatia si munca de informatii, interna si externa, nu se fac in piata publica.
La fel cum, acelasi regim il are, in buna parte, munca de politie si activitatea de cercetare penala a procurorilor.
Iar daca ''societatea civililor'' nu accepta aceasta, ghinion, asta este !!!
Altfel nu mai avem Stat sau, avem un erzat de Stat !!!
Revenind la subiect, imi este greu sa cred ca nu respingeti ferm orice affront adus unor oameni, diplomati ai Statului Roman !
Stiti, daca Leanca acesta a lucrat , ca diplomat, in Ambasada URSS din Bucuresti, NU ARE NICI O RELEVANTA !!! Poate fi mai patriot decit gen. Militaru, Radu Nicolae etc. ''corbii'' nostri, arhicunoscuti !!!
Oricum, ceea ce face tovarasul acesta este inacceptabil si ar trebui sa faca obiectul atentiei structurilor ROMANESTI abilitate, fiindca respectivul nu se comporta normal !!!

Crystal Clear spunea...

Atâta timp cât Basarabia nu este parte a Romaniei nu am nici un fel de respect pentru "diplomaţii " platiti din taxele noastre.
Noi vă platim şi trebuie să aveti rezultate.
Daăa nu, consideram simplu că este înaltă trădare.Iliescu a avut ocazia sa uneasca Romania cu R Moldova imediat dupa 90 si n-a făcut-o.
La fel cum acum, tot " dplomaţii" sunt pe puntul de-a ceda Ardealul.
Noi n-avem voie să criticam nu-i asa?
Dar de platit avem voie să vă plătim , din taxele noastre ? Luati banii de pomana. Nu faceti nimic pentru ţară.
Sunteti deja disperati de tot, daca aţi ajuns să ne spuneti pe bloguri ăa situati ţării nu e traba noatră, Dar a cui ? A trădătorilor ?

Crystal Clear spunea...

Noi suntem convişi că ne trădează si structurile de protecţie ale statului, altfel n-ar zice nimeni nici pâs despre Statele Unite ale Europei..,
Cine pomeneste aşa ceva trebuie imediat acuzat de Inalta Tradare.
Ce încredere să avem când însuşi şeful statului afirma asta?
Când a fost ales n-a pomenit o vorba despre SUE. N-are mandatul nostru, al celor care platim taxe pentru asa ceva. Cum îndrăzneşte ?

Riddick spunea...


Omu' nostru e implicat total. ;-)

Crystal Clear spunea...

Adevărul supără.
Eu dacă nu mai sunt fabrici in Romania intru în faliment .Ei ,plătiti de noi ca să le apere, ne vând ţara unui alt stat şi traiesc din sclavia noastră


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Traian Băsescu, 2011: "Am făcut o trecere în revistă legată de problemele Uniunii Europene şi eu am susţinut nevoia unei mult mai puternice integrări şi nu mă jenez să reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei. Mai mult, am subliniat faptul că nu avem timp de tergiversări şi calendarul unor decizii importante trebuie să fie foarte strâns".

Traian Băsescu, 2011: "Clasa politică este incorectă în Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani. Oamenii politici europeni nu au ştiut când să se oprească şi şi-au îndatorat statele pentru a creşte pensiile, salariile, programele sociale. Soluţia în momentul de faţă în Europa este o integrare - Statele Unite ale Europei. Nu poţi să faci politică fiscală când politicile fiecărui stat sunt diferite".

Traian Băsescu, 2011: "Din păcate, întârzierea nu va folosi nimănui. Nu putem lăsa această misiune următoarei generaţii de politicieni. Trebuie să avem curaj s-o facem acum şi să începem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai să vorbim. Trebuie să le proiectăm şi să avem forţa politică, fiecare la noi acasă, să convingem cetăţenii că aceasta este soluţia".

Postări populare (nu P.P.E. !):