24 noiembrie 2013

Țara lui Ponta. Și poporul lui. Pardon, cireada...


Dacă românii ar fi fost oameni și nu verze murate, cel târziu în martie 1990 nici unul dintre ticăloșii de genul ăsta nu mai locuia în România decât în garsoniere, la subsol, 2m pe 1m.

mesaj de la un cetăţean pentru iubiţii conducători

Roșia Montană, gaze de șist, legi pentru expropriere - făcută de privați, vânzarea pământurilor de la 1 ianuarie 2014... Datorii, multe datorii. Un președinte agricultor; fost marinar. Un parlament de 70%. Un popor... Ce popor? O populație de cretini. Dacă avem USL cu 70%, musai poporul este format din oligofreni. O minoritate disperată de oameni normali, care iese în stradă. Vedeți la ce este bună democrația? Ca majoritatea de cretini să poată să nenorocească minoritatea normală la cap.

Torționarii iau pensii grase, victimele lor se zbat în sărăcie. Turnătorii și securiștii se lăfăiesc în bani și dau lecții de morală. Stăpânesc economia; fiii lor le-au luat locul în politică. Numai un popor de vite încălțate poate accepta ca un animal (de pildă, un varan) care și-a turnat familia la Securitate să conducă un partid și să tragă sfori în politica românescă. Dacă românii ar fi fost oameni și nu verze murate, cel târziu în martie 1990 nici unul dintre ticăloșii de genul ăsta nu mai locuia în România decât în garsoniere, la subsol, 2m pe 1m.

A luat bătaie Naționala. Cine a condus-o, cine a antrenat-o, cine a condus Liga și Federația? Corupți, milițieni, hoți, incompetenți. Milițianul Mitică (bovina - aproape că mi-a devenit simpatic, pentru că a fost schimbat politic, așa cum a învățat micul Titulescu de la înaltpreasinucisul Adelu), cartoforul Piți și echipa de castraveți nu vor ajunge la Rio. Ne-a ferit Dumnezeu să ne facem de râs pe acolo. Dar la ce ne puteam aștepta? Fotbalul este la fel ca restul țării, la fel ca ”aleșii” noștri.

Ne plângeam că hipopotamul transpirat nr. 2 (să-i zicem M Arga) conducea pe la diplomație și cultură? Era PDL-ul arogant? S-a suparat Lenuța pe președintele Norvegiei și a construit săli de sport în pantă? Eii, dar ca acum... După ce a încolonat morții spre urne, vara trecută, nea Drag vrea să bată recordul lui nea Traian la pus fufele în funcții. Da lui nu-i plac boagițele, lenuțele și mantalele - de ploaie, ci tinerelele. Una e în Parlament, alta, folcloristă la anticorupție, o habarnistă la germană conduce cultura română la Viena, iar un futumodel colaborează din Maramureș cu Externele (poate la export - că asta exportă România: Dacii și curve). Prefectul de Galați a fost săltat, liderul sindical minero-fotbalist, - un -escu adus din Condei, ai cărui Panduri nu semănau defel cu ai lui Tudor, a îmbrăcat, nu cămașa morții, ci zeghea pușcăriei.

La vârf? Un președinte incapacitat de propaganda mincinoasă, de propriile prostii și de majoritatea USL-istă. Un prezidențiabil somnoros și cam instabil la acoperiș și, bineînțeles, omul cu multe nume: Munchhausen, Pinocchio, Buratino, Mincinosul, Hopa-Mitică... Teleguvernatorul. Nu o poantă, ci o glumă proastă a arogantului Adi, un cârlan infantil, imatur, care vrea să arate că a crescut - politic. Omul care se pricepe la toate și se bagă peste tot. Pe toate le știe din cărți - ale lui, desigur, scrise după alții, cuvânt cu cuvânt, la virgulă. Motiv pentru care i se spune și Plagiatorul. Cel care nu are nici o greață, pentru că mulți dintre cei 70% nu înțeleg cuvântul ”plagiat” și nu știu ce-i DEX-ul.

Că există și Români? Da, există, dar vai, atât de puțini... Un Eugen David, care luptă cu GOLDiatul și câteva mii de tineri care ies, duminică de duminică, în stradă. Și cei care nu au timp sau energie să iasă, care gândesc la fel, dar cărora le este prea lehamite sau lene și preferă să nu facă nimic sau, cel mult, să protesteze în mediul virtual. Flori, proaspete sau mai ofilite, care, însă, nu vor aduce mult așteptata primăvară românească. Iarna mentalităților comunist-mârlănist-îmbâcsite ale populației zisă română va mai dura...

7 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Albişteanu ăsta face şi el parte dintre "verzele murate" , nu-i aşa ?

Nu face decâ să "protesteze în virtual şi să dea vina pe popor.

Care "popor" ?

Cele 4 milioane de forţă de muncă activă cae nu mai sunt în Romania

Riddick spunea...

L-am postat mai mult pentru stil.

E vorba c-am pierdut startul şi trebuie să recuperăm.

Riddick spunea...

60+ % (USL) se raportează la 42% prezenţă la vot, 58% n-au votat. Nici nu prea sunt alternative.

Crystal Clear spunea...

Alternative nu sunt DELOC.
Nici nu mă prezint la vot.
Dacă face Albişteanu partid , nu votez nici cu el pentru ca este, de fapt, de stânga atunci când gândeşte aşa despre poporul său.

Cine este Eugen David ? Cine sunt cei care ies în stradă să "salveze Rosia Montană ? Stânga !

"Un Eugen David, care luptă cu GOLDiatul și câteva mii de tineri care ies, duminică de duminică, în stradă. Și cei care nu au timp sau energie să iasă, care gândesc la fel, dar cărora le este prea lehamite sau lene și preferă să nu facă nimic sau, cel mult, să protesteze în mediul virtual. Flori, proaspete sau mai ofilite, care, însă, nu vor aduce mult așteptata primăvară românească. Iarna mentalităților comunist-mârlănist-îmbâcsite ale populației zisă română va mai dura...

Riddick spunea...

PSD a avut constant 35% votanţi, dintre cei care s-au prezentat la vot. După părerea mea, sunt irecuperabili şi inutilizabili pentru un stat normal. Mă îngrijoreaza umflarea cu pompa a PnL-ului, în condiţiile în care media ALDE este de 11,5% (alegeri europarlamentare 2009, media la nivelul UE).

Da, o parte din articol e "autodemascare".

Riddick spunea...

Se coace un nou partid de stânga, ăsta-i scopul mitingurilor non-stop.

Crystal Clear spunea...

EXACT !
Stânga naţionalistă ...,Ca să dea impresia că nu e vorba tot de Ponta.., Ilienscu, etc, etc


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Traian Băsescu, 2011: "Am făcut o trecere în revistă legată de problemele Uniunii Europene şi eu am susţinut nevoia unei mult mai puternice integrări şi nu mă jenez să reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei. Mai mult, am subliniat faptul că nu avem timp de tergiversări şi calendarul unor decizii importante trebuie să fie foarte strâns".

Traian Băsescu, 2011: "Clasa politică este incorectă în Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani. Oamenii politici europeni nu au ştiut când să se oprească şi şi-au îndatorat statele pentru a creşte pensiile, salariile, programele sociale. Soluţia în momentul de faţă în Europa este o integrare - Statele Unite ale Europei. Nu poţi să faci politică fiscală când politicile fiecărui stat sunt diferite".

Traian Băsescu, 2011: "Din păcate, întârzierea nu va folosi nimănui. Nu putem lăsa această misiune următoarei generaţii de politicieni. Trebuie să avem curaj s-o facem acum şi să începem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai să vorbim. Trebuie să le proiectăm şi să avem forţa politică, fiecare la noi acasă, să convingem cetăţenii că aceasta este soluţia".

Postări populare (nu P.P.E. !):