10 aprilie 2013

Trei ani de la atentatul terorist Rusia-UE de la SmolenskLinkuri la unele postări mai vechi (în ordine cronologică), privind "incidentul" de la Smolensk din 10 aprilie 2010:

Polonia în cleştele ruso-german
Free Poland Info : To take Europe over (Pentru a prelua Europa)

Smolensk photo leak
Imagini cu o parte din cadavre, și comentarii care susțin că este o înscenare 

Scary Poland
Informații șocante despre cenzura polșevicilor lui Tusk asupra informațiilor despre incidentul de la Smolensk, din 10 aprilie 2010 (Free Poland Info).

Polish Air Force One
Clip video, linkuri

The Passengers On Polish Plane That Crashed In Russia In 2010 Knew They Are Going To Die!
Articol apărut la siteul Doomed Soldiers.

Un discurs important al lui Lech Kaczynski
Discursul televizat din 17 martie 2008, în legătură cu negocierea şi ratificarea Tratatului de la Lisabona.


Toxine de "Dilemă veche"
La un an de la Smolensk, revista Dilema Veche nu spune nimic pe acest subiect, dar îşi aduce aminte că este ziua de naştere a lui Iuri Gagarin
 

"Reperul dreptei româneşti" cu troţkistul Michnik la Ateneu
Din "gândirea" lui Michnik: “o lovitură de stat mascată” - despre guvernarea gemenilor Kaczynski. Adam Michnik a criticat biserica, devenită “una a monologului”, l-a caracterizat pe fostul preşedinte Kaczynski drept reprezentantul unei “Polonii a fricii, speriată de modernizare” şi a precizat că “proiectul antiliberal din ţările noastre e unul real”.

Noi imagini de la Smolensk, aprilie 2010
10 minute de filmare la Smolensk, publicate în premieră. Pe unele porţiuni de epavă apar posibile urme de explozie.

List z Polski
Brief uit Polen/List z Polski ("Scrisoare din Polonia") este un film olandez despre incidentul de la Katyn, apărut după cinci luni de la eveniment (titrare în limba engleză).

Germania cere Poloniei şi Cehiei să treacă la euro
Un articol publicat în cotidianul ceh Lidové Noviny pe 11 decembrie arată cum cancelarul german a făcut în mod oficial ambele oferte în luna septembrie, ca parte a unui plan german.

Un lider polonez avertizează NATO de pericolul ursului rusesc (WorldNetDaily)
Jaroslaw Kaczynski, the president of Poland's Law and Justice party, writes in a letter obtained by WND that Poles have observed in the past decade since 9/11 "a progressive process of growing authoritarian power in Russia and a number of measures aimed to rebuild Russia's communist-era sphere of influence, not only in the former Soviet Union, but also outside of it."

Experţi independenţi contestă teoria "accidentului" de la Smolensk
Profesorul de fizică polonez M. Dakowski, un expert în dinamica rotaţiei, în legea conservării şi în rezistenţa materialelor, a făcut calcule care arată că moartea tuturor pasagerilor avionului a fost foarte puţin probabilă la impact (decelerarea maximă calculată, 8g - comparabilă cu cea suferită de Marian Sobaru, care s-a aruncat de la o înălţime de cca 7-8 m, din balconul parlamentului, şi a supravieţuit). Dakowski a depus o sesizare penală la Parchetul General.

Comparaţie. Elementul comun - avionul Tupolev TU-154

Accidentul de aterizare pe aeroportul Domodedovo din Moscova (4 decembrie 2010) şi "accidentul" de aterizare de la Smolensk din 10 aprilie 2010.
În primul caz, corpul avionului se rupe în trei şi marea majoritate a pasagerilor supravieţuieşte, în al doilea - se dezintegrează, şi nu sunt (oficial) supravieţuitori.

Din nou, despre "accidentul" de la Smolensk

În Gazeta Polska, un articol despre unele informaţii privind apeluri telefonice ale pasagerilor din avionul polonez, înainte şi după prăbuşire (Ujawnijcie, jak umierali!).

Transcriptul clipului de la Smolensk
Un site polonez - Smolensk-2010.pl, care publică informaţii despre incidentul avionului polonez prăbuşit la Smolensk în 10 aprilie 2010, dezvăluie transcriptul sonorului clipului filmat de Andriej Menderiej în zona epavei. Procurorul General al Poloniei şi serviciile secrete poloneze nu contestă autenticitatea filmului.


The Brussels Journal : Investigaţie-parodie la incidentul de la Smolensk

The Brussels Journal: Looks Like the Fix Is In: Russia's Polish Crash Investigation

O sinteză a incidentului de la Smolensk din 10 aprilie 2010
A apărut o sinteză a evenimentului de la Smolensk, sub forma unei "broşuri online". Autorul sugerează că va urma o carte, dacă investigaţiile vor avansa.

Poliţia îl caută pe autorul înregistrării video de la Smolensk
Existenţa sau numele unui martor numit Andriej Mendierej (ucrainean), care a filmat cu un telefon mobil la locul prăbuşirii avionului polonez sunt controversate. Se spune că ar fi fost ucis într-un spital din Kiev (după o primă tentativă eşuată de asasinat, fiind internat în stare critică). Clipul de 84 de secunde a avut milioane de accesări pe internet. Biroul procurorului militar şef al Poloniei confirmă că filmul (lui Mendierej) este adevărat.

Devine mai complicat (UPDATE)
Elemente noi observate în clipul de la Smolensk.

Breaking ! Cameramanul de la epava avionului polonez a fost asasinat !
O sursă poloneză informează: "Autorul clipului văzut de toată lumea a fost înjunghiat lângă Kiev pe 15 aprilie şi a fost transportat în stare critică la un spital din Kiev. Pe 16 aprilie, trei indivizi neidentificaţi l-au decuplat de la aparatura medicală şi l-au mai înjunghiat de trei ori. Andrij a fost declarat decedat în aceeaşi zi. Guvernul rus susţine că este vorba despre o coincidenţă".

 
O analiză privind prăbuşirea avionului polonez

Analistul politic Christopher Story, specializat în probleme financiare, servicii secrete şi zona URSS-Europa de Est, a publicat o analiză privind cauzele prăbuşirii avionului prezidenţial polonez lângă Smolensk.

Accident sau înscenare
O postare interesantă pe un blog: euroscepticul incomod Kaczynski, eliminat într-un complot mai vast ?

Lech Kaczyński 1949-2010
Lech Kaczyński - profil (Wikipedia)


Un comentariu :

Riddick spunea...

Căci asta este, şi se ştie prea bine.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Bogdan Chirieac, 2013: "Cu alte cuvinte, Germania a avut dreptate să considere România o țară neguvernabilă. Poate de aceea sunt necesare și Statele Unite ale Europei cu Berlinul pe post de Washington. Astfel, în sfârșit, și aceste teritorii însemnând România, Bulgaria, dar și Italia, Grecia, Ungaria, vor deveni guvernabile."

Postări populare (nu P.P.E. !):