05 martie 2013

Patru ani de blog (martie 2009)


10 comentarii :

Riddick spunea...

Fight until you die or drop,
A Force Like Ours is Hard to Stop
Close your mind to stress and pain,
Fight till You're No Longer Sane.

http://www.lyricsdepot.com/heather-alexander/march-of-cambreadth.html

Crystal Clear spunea...

Esti un exemplu pentru noi !

Nu ne lasam !

Sa-ti dea Dumnezeu putere sa mergi mai departe !

Ai facut ceva ce nimeni n-a facut pana acum la noi . Multumim !Este foarte instabil netul. Nu stiu daca pot posta,

Riddick spunea...

Eh, am zis să nu stau deoparte, să nu-i las să-și facă de cap.

Anonim spunea...

Felicitari. De multe ori in spatele blogurilor stau serviciile secrete. Nu ne mira faptul acesta. Ci modul lor de abordare a realitati. Iar unii dintre noi naivi si creduli(ca asa-i romanul) ne avintam in propriul rasboi. Un rasboi care-l cistiga cine are INFORMATIA. DOAMNE AJUTA.
Nota
Unii din tara asta ADORMITA au propriu canal informativ. Are acces doar cel ce crede in mintuire neamului sau.

Gogu spunea...

Ma gindeam ca daca iese (si) esuarea ''proiectului'' de regionalizare, ar fi un succes veritabil !!! Macar pina se aleg apele in bezmetica asta de Europa, fiindca mult nu mai poate fi !

Riddick spunea...

Anonim, eu am propriul canal informativ. ;-)

Gogu, se pare că va eşua referendumul. Nu-l mai pot falsifica precum în 2003, ar iesi un scandal prea mare.

Crystal Clear spunea...

Pentru mine n-ar fi decat o veste buna sa aflu ca exista servicii secrete care care apara Romania si nu sunt aservite Rusiei, Germaniei, etc.
In rest suntem supravegheati intr-o veselie. Cum a fost posibil sa vindem Romtelecomul-principala noastra fiema de comunicatii unui stat strain ? Cum e posibil sa dezvoltam platforme de telefonie mobila fara participarea statului roman ?
Cine ne apara pe noi ?

Normal ca acum imi taie internetul de nici nu mai pot lucra.

Diverse platforme colaboreaza intre ele si recunosc utilizatorii.Aveam un anunt in numele firmei ,pus cu acelasi calculator pe care-l folosesc si in privat .Imediat mi-a aparut o intrebare " de recunoastere" .
Vax albina...
Nu merita decat injururaturi.De mama.

Riddick spunea...

Toate companiile de telefonie mobilă au protocoale de colaborare cu serviciile. Anumite protocoale sunt secrete.

Riddick spunea...

Toate companiile de telefonie mobilă au protocoale de colaborare cu serviciile. Anumite protocoale sunt secrete.

Anonim spunea...

Crystal Clear Noi nu avem servicii secrete. De multe ori informatia o cumparam de la altii ca la bazar. Cazul RAPIREA DIN SERAI(IRAK) sau mai nou MALI. Deci canalul informativ este a lor si este extern. Ce nu a inteles RIDDICK e ca noi (unii) totusi avem un canal informativ diferit de cele existente sau inchipuite de alti.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):